Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Срцево моментално ми игра ужичко коло.:oops:

Neuer - Dante, Boateng, Alaba, Lahm - Kroos, Ribéry, Robben, Götze, Müller - Mandžukić

Крос 6-ка,лоша идеја.:(

Страшно офанзивна формација.Едно е сигурно,Пеп оди без страв т.е Ze Panzers :pipi:

so vakva formacia trebese na prviot natprevar da nastapime,znaci natprevarov ke bide 'ke te ubiem ili ke me ubies':vozbud:

Аууч составот. Или ќе ги полниме до врв или ќе го јадеме на велико.

Neuer - Dante, Boateng, Alaba, Lahm - Kroos, Ribéry, Robben, Götze, Müller - Mandžukić

Нека трепка, прв пат волку луд состав под Пеп

Мислам дека на МТВ нема да има пренос, па ако сака некој нека стави добар стрим за гледање кога ќе почне натпреварот :)
Ајде Баерн :love:

Кои дегенерици се овие од МТВ ке ја давале Барселона - Атлетико :facepalm:... Ако на некој не му е проблем нека даде некој квалитетен стрим, или што било само да не сецка. плс

http://www.lshunter.net/ бтњ тука има стримови ама не се нешто добри

Последно уредено:
Ули на трибини :vozbud:

Мораше коментаторот да рече дека ова му е последна утакмица од ЛШ за сезонава. :(

Po dosaden fudbal amin.
So psihata na igracite se desava nesto definitivno.

Ај и на вас нека ви е со среќа, не ќе биде лошо против вас да играме 1/2 финале :D

Како може бе секоја акција да се одлучуваат за погрешната опција, коа можеше Геце да ја опали и Рибери да ја опали они се глупираат па после Лам и Боатенг ми шутираат со лева нога. Контри забораиле што е тоа, кој да фати топка застануваат и почнуваат да се подаваат таман за играчиве на Манчестер да си се вратат на нивните позиции

Rece na ZDF.

Kakvo sranje vo boja momentalno gledame.Vo napad koga odime 2-6-2 se igra wtf!:cenzura::cenzura:
Alaba poluspic si igra.

Tri pati vo napad,tri fenomenalni sansi za gol.Kakva sreka imavme so ofsajdite,milimetri vo prasanje bea.

Edno 10 pati blokiraa,prav bedem.Da im go ebam toa bunkerot.

Pep vo 135 minuti nema resenie za bunker igrava na Mojsie.:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Ribery van forma totalno.

So preteranite rotacii,im go skina ritamot nacisto.Ubavo rece komentatorot na ZDF.

Namesto masta da im ja izvadi pri kraj na sezona,toj gi odmara.

Gotze poima si nema cela vtorapolusezona.Ako smeni nesto,samo Pizza na mestoto od Gotze/Muller.Ili pak Weihrauch?:pos:

Кај сте се скриле бе, идете даље со резултатов ...
Играме како да водиме 2-0.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom