Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ццц, никој тука веќе не се возбудува ни по победа од 4:0 на гости против еден од 4те најголеми „конкуренти“...
Ај да ве видам дали ќе ќутите вака ако ги тепаме и Сити и Леверкузен по 4:0 на гости![]()
И ја тоа си викам, навикнати сме, ни 7-0 нема да не возбуди... Тепаме 4:0 на гости, појше се зборува за Пеп шо го фатил Боа за газ.![]()
Него си глеам ја Штутгарт - Ајнтрахт на ЕС2 и по некоја инерција отварам лајвскор... и шо да видам Сити 4 - Јунајтед 1Толку се едниве јаки или толку се другиве дрва си викам... Can't wait до наредна среда!
Не се дрва Јунајтед, ги заеба црвениот картон на Нани, инаку барем нерешено ќе извадеа.![]()
Не се дрва Јунајтед, ги заеба црвениот картон на Нани, инаку барем нерешено ќе извадеа.![]()
Koga gledam kako si go velicat Ozil u fan club Arsenal mi se place so otide da IGRA u PL , staklenive Mario I Thiago neznam kako ke se snajdat ako se golemi igraci vednas ke se snajdat , ovoj googlot 4 asistencii vo 2 natprevari ...... Kolku dobro ke ni dojdese Ozil mesto Kroos toa e nesto neprocenlivo ! Na igraci kako Ribs , ROBBEN I Mandzo im treba definitivno nekoj sto ke razmisluva brzo I ke gi rani so brzi I tocni passovi,se nadevam deka Goetze e pogolem talent od Ozil AMA vremeto ke pokaze dali ke go bide ili NE !
What we see!Ozil Ozil Ozil
Bogami Nemo e strasen igrac ama i Gotze igra na slicen stil,taka da ,dobro e.![]()