Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ццц, никој тука веќе не се возбудува ни по победа од 4:0 на гости против еден од 4те најголеми „конкуренти“...

Ај да ве видам дали ќе ќутите вака ако ги тепаме и Сити и Леверкузен по 4:0 на гости :pos:

Ццц, никој тука веќе не се возбудува ни по победа од 4:0 на гости против еден од 4те најголеми „конкуренти“...

Ај да ве видам дали ќе ќутите вака ако ги тепаме и Сити и Леверкузен по 4:0 на гости :pos:

И ја тоа си викам, навикнати сме, ни 7-0 нема да не возбуди... Тепаме 4:0 на гости, појше се зборува за Пеп шо го фатил Боа за газ.:свиркам:

И ја тоа си викам, навикнати сме, ни 7-0 нема да не возбуди... Тепаме 4:0 на гости, појше се зборува за Пеп шо го фатил Боа за газ.:свиркам:

Него си глеам ја Штутгарт - Ајнтрахт на ЕС2 и по некоја инерција отварам лајвскор... и шо да видам Сити 4 - Јунајтед 1 :вонзем: Толку се едниве јаки или толку се другиве дрва си викам... Can't wait до наредна среда!

Него си глеам ја Штутгарт - Ајнтрахт на ЕС2 и по некоја инерција отварам лајвскор... и шо да видам Сити 4 - Јунајтед 1 :вонзем: Толку се едниве јаки или толку се другиве дрва си викам... Can't wait до наредна среда!

Не се дрва Јунајтед, ги заеба црвениот картон на Нани, инаку барем нерешено ќе извадеа. :icon_lol:

Не се дрва Јунајтед, ги заеба црвениот картон на Нани, инаку барем нерешено ќе извадеа. :icon_lol:

post-14251-Eddie-Murphy-I-see-what-you-di-H6Nw.jpeg

Шалке 0:4 :LOL:
Добро е да се вратат уште Мартинез и остал некој и ќе биде се под контрола :)

Koga gledam kako si go velicat Ozil u fan club Arsenal mi se place so otide da IGRA u PL , staklenive Mario I Thiago neznam kako ke se snajdat ako se golemi igraci vednas ke se snajdat , ovoj googlot 4 asistencii vo 2 natprevari ...... Kolku dobro ke ni dojdese Ozil mesto Kroos toa e nesto neprocenlivo ! Na igraci kako Ribs , ROBBEN I Mandzo im treba definitivno nekoj sto ke razmisluva brzo I ke gi rani so brzi I tocni passovi,se nadevam deka Goetze e pogolem talent od Ozil AMA vremeto ke pokaze dali ke go bide ili NE !

Koga gledam kako si go velicat Ozil u fan club Arsenal mi se place so otide da IGRA u PL , staklenive Mario I Thiago neznam kako ke se snajdat ako se golemi igraci vednas ke se snajdat , ovoj googlot 4 asistencii vo 2 natprevari ...... Kolku dobro ke ni dojdese Ozil mesto Kroos toa e nesto neprocenlivo ! Na igraci kako Ribs , ROBBEN I Mandzo im treba definitivno nekoj sto ke razmisluva brzo I ke gi rani so brzi I tocni passovi,se nadevam deka Goetze e pogolem talent od Ozil AMA vremeto ke pokaze dali ke go bide ili NE !

What spaso sees!

What we see! :D

Добра утакмица против Шалке,се изненадив искрено,но така е кога реализацијата и искористувањето на шансите е како што треба...

Е сеа мислам дека може и подобро.Уште не ми се свиѓа моментот со Лам на средина.Имаше неколку ситуации во кои Лам под голем притисок ја губеше топката,и тоа во многу опасни делови од теренот од каде некоја појака екипа сигурно ќе развиеше јаки контри...Лам иначе одлично си ја вршеше работата но не е он крив што е низок а е стаен да игра на средина...Треба физички појак играч таму а тоа е Хави или технички посоодветен за таа позиција а тоа е Тиаго.

Со Сити у гости ќе е после утакмицата со Челзи најсериозен тест сооглед на тоа дека Сити имаа стварно добра офанзива и технички многу јаки играчи,па ме инересира како тука ќе се покаже одбрната,но мислам дека комотно може да ги победиме и у Англија.
--- надополнето: 23 септември 2013 во 19:28 ---
Bogami Nemo e strasen igrac ama i Gotze igra na slicen stil,taka da ,dobro e. :)

Паниката што ја крена у врска со Манџо и Пеп...:D

"It makes me very happy that the trainer has a lot of trust in me. I try everything to repay him.

http://www.goal.com/en/news/15/germ...mandzukic-hails-guardiola-tactics?ICID=CP_148

Интересно ми е што Барса се обидува да научи како да игра без посед а ние со Пеп вметнуваме некои елементи од нивната игра...

Се е до балансот и флексибилноста, мислам дека и Пеп има сватено дека нема некоја поента да држиш топка 80 минути со 8952 додавања меѓу голамот и последна линија, со 0 шутеви на гол надвор од шеснаесетник и да примиш еден гол од едниот напад на противникот. Скептик бев но ми изгледа како на добар пат да сме, ќе видиме кај ќе заврши во Мај...

Ова со Лам сепак мислам е фикс идеја на пеп да го премости периодов без Хави и Тиаго, макар што јас би си го играл Кроос поназад а Лам на старо место чисто зш Рафиња ми е несигурност...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom