Е браво значи џабе цела утакмица да ја одигра добро кога ќе си даде автогол, ќе се случи несреќа како и минатиот пат кога Ноер и Боа направија недоразбирање исто против Гладбах.
Не знам што те буни ама јас не го гледам Данте од минатата сезона сега,ти го гледаш изгледа.
Ајде сега да го чекаме еден месец зашто дошол пред 18 дена и тогаш започнал со тренинзи.Штом игра прв состав нема што да очекувам од него,освен натпревар без грешки а како што и напоменав од изиграните 3/4 натпревари беше жив очај.Автоголот уште повеќе носи тежина на моето што го напишав.
Одигра просечно а си закачи едно автоголче.Како да му дадам пролазна оценка ?
Даде гол,спаси од на гол линија,или се избламира ?
Баерн победи,тоа е една од причините најверојатно што сметаш дека Данте одиграл добро.Да не ги земеа трите бода ќе слушавме друг муабет сигурен сум.
Јас напишав пред некое време,не сакам да го гледам Баерн од ерата на Клинсман,Магат,Ван Гаал и првите две сезони од Јуп.
Тренер се зема за да биде поуспешен,исто и играчите т.е сакам да кажам дека секој клуб се надева на сјајна игра од почеток до крај а не да запалат при крај кога се решени работите.
Ако Замер изјави дека Баерн сака 5 титули,и јас толку сакам.Очекувањата ги прави клубот со ростерот а и со изјавите,јас би сакал тоа да се исполни.
Замер дојде и одма покрена револуција во овој тим,од Пеп истото го очекувам.Истото и од Данте,секоја година треба да се бори да игра што подобро.
Јас не можам да се разберам со вас бидејќи јас сакам да сум перфекционист како Замер,додека може секој натпревар да се победува,нека победуаат.Дали била пријателска или не, не ме боли стап,победа нека биде.
Некои од вас имаат умерени ставови,вклучувајќи те и тебе па оттука не можеме средината да ја најдеме помеѓу нас.
Се надевам и очекувам Данте барем уште годинава да изигра на ниво,од наредната ќе се носи нов играч 100%.
Најбитното е што победија,најбитното е што тандемот Robbery растур направи а посебно Рибери ќе прави партал сезонава.Во топ форма е,незаменлив играч.

Другото ако оди се како што треба,ќе се среди во најбрз можен рок.
--- надополнето: 9 август 2013 во 23:46 ---
Мислам дека испадите на Данте напред се со амин на Пеп. Како лани си седеше релативно мирно? Од мирно море му текна денеска да прошета до пред шеснаесетникот на Гладбах?
Како и да е со ваква игра назад 3-4 парчиња не ти бегаат во ЛШ. Баш со Алаба приметив 2-3 пати имаше муабет со Пеп и буквално го глеаше ко теле во шарена врата. Уште не се допрени идеите на Гвардиола до тимот и веројатно им изгледаат налудничави... Should we blame them?
Ќе видиме како ова ќе изгледа во ноември, само да не се испуштат многу поени до тогаш. Заради четворката напред во средина сега има место само за еден дефанзивен средњак, а Швајни си беше убаво научен да го има Хави до него.
Мислам дека генералната замисла на Пеп е јасна за сите - Хави позади, Швајни пред него, Кроос и Тиаго пред него. На изгубена топка сите трк во црква палете свеќа

Озбилно варијантата е многу ризична и бара време за мастеришање. Не знам ни дали се ова правите играчи за ова. Врти - сучи доста повеќе примени голови од лани не ни бегаат...
Како со мојот мозок да си го мислел постов,како со моите прсти да си го напишал.Постоел Господ значи.

Ете јас за што се бунам цело време и се препираме тука во фан клубов.
И за крај,