Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Bobobobobobo,dali ja zabelezavte taktikata na slobodniot t.e kako bese postaven Mandzo?
:vozbud:

Има пренос некаде? На Близу сум, ама слика на ЕУ2 нема.:(

Да се глеа фудбал малце, редно беше да почнат лигиве.

Едит: Средив, рестартирав рисиверов идиотски, па дојде слика.
Катастрофа се апаратчињава понекогаш.

АРД или ДАС ЕРСТЕ ако имаш сателитска

Неам сателитска, иам желба да стаам, али слабо да реализирам тоа. :)

Има пренос некаде? На Близу сум, ама слика на ЕУ2 нема.:(

Да се глеа фудбал малце, редно беше да почнат лигиве.

АРД или ДАС ЕРСТЕ ако имаш сателитска

Ова со пасовиве од средина дефинитивно не е тики така :D Ама малку мислам претеруваат со тие топки... Лам имаше една одлича до Милер ама сепак.

Инаку ПРЕофанзивно ми делуваат. Само што го видов Данте пред шеснаесетник :cautious: . Кога сме во посед Боа и Данте на нивна половина се а Швајни 2-3 пати влезе меѓу двајцава за да покрие или остана позади а Данте отиде напред. Лам и Алаба се даааааалеку напред, ова Швајни кога ќе се стаи позади ко на времето со Матеус и Хицфелд со либеро ко игравме ме потсеќа :pos:

Знам дека се само Гладбах ама ама вака сме премногу ранливи кога ќе изгубиме топка, во 2 потези може да не ебат...

Како и да е, 2 шанси, 2 гола, ко за прво коло тамам, чао - пријатно (y)

П.С: Рибери ФТВ!

Kakov cirkuzant ovoj Dante,jebote hitler.Ne moze da ja fati a se pusta.Neuer ja imase v race.

Данте против неговите прави киксови, и лани имаше така да не му се секирам. :)
Иначе добра игра во прво, убиствен напад, малку одбраната да се консолидира и топ ќе е.

До кога бе вака со пеналиве :facepalm:

Двата мислам си беа пенали ама ретко кој судија има муда да суди два пати во 20 секунди...

До кога бе вака со пеналиве :facepalm:

Двата мислам си беа пенали ама ретко кој судија има муда да суди два пати во 20 секунди...
Ne bi sakal da citam muabeti od tipot na dosudil 2 penali(koi bea cisti kako suza) za pola minuta ,ja rasipal utakmicata.

Asistentot dosudi vo dvata slucai ,glavniov cor ne vide.

Ist bese slucajot koga na edna utakmica se dosudija 4 penali i tuka na forumov se zborese deka ne trebalo,mnogu bile iako site bea cisti.

Kroos,Robben a posebno Ribery gazat!Drugite isto dobri..

Lahm MC ( insert golem FACEPALM)

Кирхоф добива предност пред Мартинез кој ланската сезона газеше o_O

Lahm MC ( insert golem FACEPALM)

Кога Швајни ќе се вратеше до Данте, ефективно Боа одеше подоле а Лам се вметнуваше во средина. Интересно да се види против Гладбах ама нешто ми кажува дека во ЛШ не би поминале без 3-4 гола да примиме вака...

Dante so mozokot vo Brazil e kako sto gledam.3/4 natprevari odigra,koj od koj mu bea.
Da se proba gramadniot Kirchoff so Boateng,moze ke bide toj iznenaduvanje kako vo slucajot so Dante minatata sezona.

Ne iskoristija solidni sansi Gladbach,rezultatot mozese da bide polos.

Ajde za ubavo neka mu e prvata pobeda na Pep vo BULI,iako na kraj ne izgledase premnogu zadovolen.

Bavarec

Kako sto mi izgleda negovata lucidna ideja so Lahm vo sredina ke ja gledame dosta cesto.

A Dante igra ball playing defender. (facepalm)
Da mu dae pas na Basti i nazad da si se vrati popametno bi bilo.

Колку ја кочи играта Крос, тоа е неможно. Мартинез наместо Крос и Геце наместо Милер/Робен и тоа е прва постава. Погодив за Боатенг, не е луд Пеп

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom