Замените што ги прави Пеп се

.Излага Рибери,влага Контенто.Годинава мака ќе мачиме кога ќе прави некои слични измени,па ќе се чудиме кој на која позиција игра.
Единствено за сега што не ми се свиѓа(добро,знам дека се пријателски и пробува

) е тоа што пример го извади Рибери,го става Контенто кој потоа ги заменуваат позициите со Алаба.Значи Алаба играл од почеток на една позиција а после оди да игра на друга позиција и тоа е голем фејл.Поголем проблем е што Алаба врска си нема на лево крило,за лев бек е машина.
Ми се свиѓа Милер како игра како 9-ка

.
Ќе си признаам додека има време,најверојатно згрешив во врска со Тиаго.Го потценив или ..

Борбен е, и да изгуби топка трча повторно не се предава.Малку ме нервира дава лежерни пасови од време на време.
....
Инаку за натпреварот со Дортмунд очекувам :
Нојер
Лам Боатенг Данте(не ми се свиѓаше како игра ама сепак) Алаба
Тиаго
Шаќири Крос
Робен Милер Рибери
Би сакал да игра Мартинез ама досега не одигра ниеден натпревар,не знам дали би го ставил Пеп од старт.Штознам,зафркната ситуација.

Швајнштајгер а реално и Данте се зарѓани доста,не би ги играл ни двајцата.Мада,имам осеќај дека ќе стартува Данте.Другото е тип топ,Манџукиќ со ваков технички состав единствено ќе ја кочи играта.
Шаќири очекувам да стартува бидејќи не гледам кој играч може да игра на таа позиција а да е фит.Единствено Goose ако почне како дм па Крос и Тиаго во средината.Хммм

Нападот е овој дефинитивно.100% сум сигурен.
--- надополнето: 25 јули 2013 во 21:00 ---
Thiago: "Man United didn't talk with me. Bayern was always my first option. Real Madrid tried to sign me? No comment."
"2 месеци го договараа" и тоа ферски,и пак ништо.