Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Составот.

BAYERN:

Starke;

Lahm, Van Buyten, Boateng, Alaba;

Thiago , Kroos

Robben, Müller, Shaqiri;

MANDŽUKIĆ

Зошо да ставаме ДМФ, playing with a DMF is for pussies! :pos::pos:

Пред година дена Манџукиќ одигра фантастичен натпревар токму против Дортмунд.Да видиме што ќе покаже денес.

Тактиката е да се дадат повеќе голови од противнкикот.
Со оглед на контрите што ги прават Дортмунд и ние без ДМФ и страшен напад ќе биде јако :vozbud:

Инаку Манџо и Милер нема да им дадат да изнесат топка на Гундоган ,Бендер и Хумелс

Тактиката е да се дадат повеќе голови од противнкикот.
Со оглед на контрите што ги прават Дортмунд и ние без ДМФ и страшен напад ќе биде јако :vozbud:

Инаку Манџо и Милер нема да им дадат да изнесат топка на Гундоган ,Бендер и Хумелс
Високо ќе напаѓаме многу кога ќе ја изгубиме топката, интересно ќе е да видиме. Штета што фалат многу играчи, ама немаше да биде фер за Дортмунд да им игравме со прв тим, вака колку имаат некоја шанса.

Ме плаши искрено Сахин да не е вратен во старата форма,доколку е така ќе прави сериозни проблеми.Гундоган ќе игра понапред,не знам што да очекувам од него.И таму,и таму ,е добар.

Грошкројц е борбен играч ама мора Шаќири тука да искористи.Ваква шанса ретко се гледа.

Инаку за Замер :

Sammer gierig: "Wir wollen alles gewinnen"
Нека измислат уште некој турнир,Замер е многу алчен за трофеи.:sneaky:

Среќно Штарке ти благодарам за грешката...ни треба Нојер.

Пред година дена Манџукиќ одигра фантастичен натпревар токму против Дортмунд.Да видиме што ќе покаже денес.
How Yes No - Фазлинович стајл :D

Линискиов сеа поништи чист гол на Дортмунд или грешка сум ?

Нема поголем идиот и кобила од Шмелцер... Колку ми е антипатичен тоа не е можно

Добро овој Schwach пак сака да се избламира....Му оди тоа добро.

Добро бе можно е Вајденфелер само против Баерн ко на дроги да брани? Па овој нашиов :facepalm: Клај го Ноер таму, излези од тој Пинто филм. :mad:

Не можам да замислам на 25-ти мај овака да беше резултатот, без нокти ќе останев

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom