Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ако го тераме оригиналниот муабет, нема да ни одговара на ситуацијава во клубов, пошто тука е моментално спротивно. :)
За ситуацијата пред неколку години би пробал. Плус најголемиот момент и трансфер од минатата година

It's the thousand interviews with benefits of cheap transfers from Iraq , Iran, Japan and the big eternal talents from Brasil(with fire and blood(minus the blood)), Paraguy and Argentina , it is the best fb application that we have ever tried it. А story which we agree to tell each other over and over until we forget it is a lie.

За ситуацијата пред неколку години би пробал. Плус најголемиот момент и трансфер од минатата година

It's the thousand interviews with benefits of cheap transfers from Iraq , Iran, Japan and the big eternal talents from Brasil(with fire and blood(minus the blood)), Paraguy and Argentina , it is the best fb application that we have ever tried it. А story which we agree to tell each other over and over until we forget it is a lie.

:cuc:
--- надополнето: 25 јули 2013 во 18:37 ---
Иначе Ноер има 927 години :pos::pos::pos:
1005195_617274241638434_1974612917_n.jpg

Па дека е Елнињо, цело време ја промашува темата за Гот. :D

Пази како зборош со главниот тоест кралот.
Mario Gomez е Џофри :pos:

Ај он топик малку , значи сабота никој незнае со која формација, тактика и кој тим ќе искочиме против Дортмунд. Element of surprise.
Од друга страна Пеп воопште на пријателските ме разочара , Лам средина или RCM на фифата , Тиаго и Крос се менуваа во улога на дефанзивци во средниот ред. Крос е подобар дефанзивно од Тиаго во тоа сум убеден ама не е нешто посебно ни тој. Се на се двајцата се тапа во одбрана.

Ајде ќе речете дека сака да проба ама веќе овој викенд имаме доста битна утакмица а не Хенес/Телеком куп и тоа против најголемиот противник, на пријателските нонстоп менуваше ајде некој ќе рече затоа се пријателските ама за мене пријателските се да се воиграат играчите на веќе замислените идеи на Пеп, на тренинг најверојатно си форсира тоа што веќе замислил да игра. Ако воопшто и замислил.
Добрата страна Швајни се врати и Данте колку толку почна да игра.

Саботата беше суперкупот ?

Тиаго и Крос се менуваа во улога на дефанзивци во средниот ред. Крос е подобар дефанзивно од Тиаго во тоа сум убеден ама не е нешто посебно ни тој. Се на се двајцата се тапа во одбрана.

Не, Тиаго е подобар дефанзивно. Крос не може да игра на тие позиции. Тој си е за позицијата 10-ка. Кај Тиаго е тоа предноста што може дури и во текот на натпреварот и офанзивно да оди па и дефанзивно.

Не, Тиаго е подобар дефанзивно. Крос не може да игра на тие позиции. Тој си е за позицијата 10-ка. Кај Тиаго е тоа предноста што може дури и во текот на натпреварот и офанзивно да оди па и дефанзивно.

Не зафркавај го гледав овие пријателски , страшна техника и пас има. Ама назад некако слабо. Плус некако ми делува како да не трчи толку. Сабота ќе видиме шо како.

Не зафркавај го гледав овие пријателски , страшна техника и пас има. Ама назад некако слабо. Плус некако ми делува како да не трчи толку. Сабота ќе видиме шо како.

Тиаго може да игра и како 6-ка, 8-ка и 10-ка. А Крос најдоброто да го извадиш од него во еден натпревар е ако го играш само како 10-ка.

Замените што ги прави Пеп се :eek:.Излага Рибери,влага Контенто.Годинава мака ќе мачиме кога ќе прави некои слични измени,па ќе се чудиме кој на која позиција игра.:pos:

Единствено за сега што не ми се свиѓа(добро,знам дека се пријателски и пробува:D) е тоа што пример го извади Рибери,го става Контенто кој потоа ги заменуваат позициите со Алаба.Значи Алаба играл од почеток на една позиција а после оди да игра на друга позиција и тоа е голем фејл.Поголем проблем е што Алаба врска си нема на лево крило,за лев бек е машина.:cuc:

Ми се свиѓа Милер како игра како 9-ка :P.

Ќе си признаам додека има време,најверојатно згрешив во врска со Тиаго.Го потценив или .. :unsure:Борбен е, и да изгуби топка трча повторно не се предава.Малку ме нервира дава лежерни пасови од време на време.

....

Инаку за натпреварот со Дортмунд очекувам :

Нојер​
Лам Боатенг Данте(не ми се свиѓаше како игра ама сепак) Алаба​
Тиаго​
Шаќири Крос​
Робен Милер Рибери​
Би сакал да игра Мартинез ама досега не одигра ниеден натпревар,не знам дали би го ставил Пеп од старт.Штознам,зафркната ситуација.:icon_mrgr:
Швајнштајгер а реално и Данте се зарѓани доста,не би ги играл ни двајцата.Мада,имам осеќај дека ќе стартува Данте.Другото е тип топ,Манџукиќ со ваков технички состав единствено ќе ја кочи играта.
Шаќири очекувам да стартува бидејќи не гледам кој играч може да игра на таа позиција а да е фит.Единствено Goose ако почне како дм па Крос и Тиаго во средината.Хммм :unsure:
Нападот е овој дефинитивно.100% сум сигурен.:cool:

--- надополнето: 25 јули 2013 во 21:00 ---
Thiago: "Man United didn't talk with me. Bayern was always my first option. Real Madrid tried to sign me? No comment."
"2 месеци го договараа" и тоа ферски,и пак ништо.:pos::pos::pos:

Мене досега едино не ми се допадна тоа што Лам го стави средина да игра. Мислам wtf man. Ете го сега, проба се' виде кој кај можи и кај не можи да игра и е време да се подразмислува за некоја постандардна 11ка.
Друго што ме радува е тоа што Густаво изјавил дека не сака да слушни да си оди од Баерн и дека ќе се борел за место во тимот. Тоа е тој дух што се бара.(y)

Почнаа првите критики за Пеп во Германските медиуми ама и демек имало и проблеми во тимот. Тоа се објави во медиуми блиски до Баерн како Bild, SportBild, Süddeutsche Zeitung i Focus. Манџо имал некој проблем со Пеп кој не сметал целосно на него, Рибери не му се допаѓа да игра на друга позиција освен лево крило а и општо играчите демек имале страв од Пеп а и носејнето на Тиаго не е целосно прифатено од тимот. Ќе биде интересно како ќе одат работите, со Дортмунд не очекувам многу оптшо оти нема никој да игра на 100% а и од двата страни има повредени и сепак уште се во припреми тимовите.

http://www.focus.de/sport/fussball/...-vom-messias-zur-zielscheibe_aid_1053863.html

Дотолку mindfuck ми прави огледалово, или се на дресот е обратно и изпревртено ? o_O
I

Оптика е во прашање, се' си е на место. :)
--- надополнето: 26 јули 2013 во 12:52 ---
Pep Guardiola :" Philipp Lahm is a smart player , he can play everywhere but we have enough midfielders and we need him as right back "

Добро е. (y)

Пеп изјавил дека Ноер и Рибери нема да играат утре.
Повредени ли биле така некако разбрав .

Сеа видов и на официјалната има.
Ohne Ribéry und Neuer nach Dortmund

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom