Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
9ujunudu.jpg

Prvata slika od dresot, 19ka e. :D
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 4 Beta

Кое женско тело имаш јеботе мислев девојката си ја сликал во дрес :pos:

Нојер повреден ? :pos:

Ајде бе што се глупира овој.Подобро нека каже дека ќе го користи Штарке како прв голман за сите натпревари во купови и слични натпревари,како што беше случајот со Пинто а не дека бил повреден.

Додека не заигра Гетце кога и да фали Рибери ќе биде голем проблем.За сега единствен наследник на Рибери е Гетце,другите немаат реални шанси.

Мене не ми се верува дека имале slight injuries,повеќе ова намерно ми изгледа за да не се откриваат некои тактики.:eek:Ни Рибери ни Нојер не се пожалија со Барса или пак негде излезе информација дека се повредиле.

Сакав да го видам Рибери против Дортмунд,одлична шанса ќе беше да ги растури бидејќи го нема Пишчек ама ништо.:facepalm:

Абе не ги игра за колку толку да имаат шанси и тие, да не биде од старт неинтересна за гледање.

Ќе се игра на Вестфален,ќе бидат напалени Дортмунд ќе биде ризично.Тука е Левандовски.:rolleyes: Куба и Аубамејанг се day to day.

FC Bayerns journey to the Trebble - The Movie!

Wembley - Football is coming 'hoam'! is set to be the title.

Director and football expert René Hiepen together with Warner Bros produced the documentary-type of movie. It will be shown in cinemas from the 22th of August. It will be available on DVD and Blue-Ray on the same date with extras such as the complete final vs BVB. The DVD will have the title "Mia san Champions"

Lahm: "It's pure emotion, it's already my favourite movie!"

The documentary shows exclusive statements from Lahm and Schweinsteiger.

http://www.tz-online.de/sport/fc-ba...champions-league-sieg-kommt-kino-3026069.html

:pipi:

382241207-fcbnr1-3e09.jpg

1677964710-ausweis-1Y05.jpg

Ото Шваб има 98 години и е официјално прв член на клубот.Наредната година ќе прави 80 години откога ја добил членската карта.:cuc:

Bayern are poised to become the world’s biggest football club by membership after gaining almost 30,000 new members last season, the FC Bayern München e.V. executive committee announced on Wednesday. The members’ club, which holds 81.8 percent of the stock of football operations company FC Bayern München AG, had 217,241 registered members on 30 June 2013, comfortably setting a new club record.

The total at the end of last season is also just a few thousand short of the published figure of 224,000 members belonging to Portugal’s most successful club, Lisbon giants Benfica, currently the biggest club in world football by this measure.

FC Bayern have thus become the first German club to pass the significant milestone of 200,000 members, although membership number 200,000 itself has not been assigned. At half-time in Wednesday’s Uli Hoeneß Cup meeting with Barcelona at the Allianz Arena, the FC Bayern München e.V. committee personally took to the field to greet six new members, presenting them with a welcome pack comprising a personalised scarf and member’s pin, and their membership cards bearing the numbers 199,997 to 199,999 and 200,001 to 200,003.

“We at FC Bayern are very proud of this sensational growth in membership in the space of just one year,” commented club president Uli Hoeneß, “if it carries on like this, it’s only a small step to becoming the biggest club in the world by membership.”

Е сега кога и оваа сезона ќе освоиме трипл,тогаш Баерн ќе постане број.1 клуб кој има најмногу членови.:love:

Hojbjerg,Schopf,Weihrauch,Green,Schopf.

0:5 :vozbud:

Godinava ke gi izgazat na site kako sto mi se gleda.

За утре. :)

-Shaqiri--Muller---Robben-
------Kroos---Thiago---------
---------Martinez-------------
Alaba-------------------Lahm
------Dante---Boateng-------
----------Starke---------------

Без Рибери, Ноер, Швајни и Гетце.

Ајде бе нека иде денот кога ќе заигра ова Гетце, да ѕирнеме како ќе му иде... :icon_mrgr:

А нели он се преправаше и намерно го пропушти финалето а?:pos:

Почнаа првите критики за Пеп во Германските медиуми ама и демек имало и проблеми во тимот. Тоа се објави во медиуми блиски до Баерн како Bild, SportBild, Süddeutsche Zeitung i Focus. Манџо имал некој проблем со Пеп кој не сметал целосно на него, Рибери не му се допаѓа да игра на друга позиција освен лево крило а и општо играчите демек имале страв од Пеп а и носејнето на Тиаго не е целосно прифатено од тимот. Ќе биде интересно како ќе одат работите, со Дортмунд не очекувам многу оптшо оти нема никој да игра на 100% а и од двата страни има повредени и сепак уште се во припреми тимовите.

http://www.focus.de/sport/fussball/...-vom-messias-zur-zielscheibe_aid_1053863.html

Те имам забележано, како буцкало си, истото го правеше и за Хенес, истото го правиш и за Пеп...
Влезеш, оставиш некој линк, коментар кој е негативен и пробуваш да дигаш фама. Ја не гледам дека некој од нас го прави истото во фан клубот на Дортмунд. Се негативно поврзано со тимот очекувам да го видам тука и тоа баш од твоја страна што ако гледаме реално треба да ти ги пријавувам мислењата за провокација, па макар колку и да биле "информативни"

Bayen Munchen hasn't lost against BVB for last 5 matches

:свиркам:

Швајни изгледа на клупа ќе е. Мартинез уште нема заиграно на пријтелските.
Ете како наеднп снемавме играчи на средината :pos:
Рибс, Гетце,Швајни и Мартинез нема да стартуваат.
Густаво , Алкантара и Крос ми делува најлогично да почнат. Алкантара и Крос ќе имаат поголема слобода за напред кога Густаво е позади нив.
Сепак ќе видиме како ќе се снајде Пеп, додека беше тренер на Барса не се соочи мислам со екипа шо игра страшен пресинг како Дортмунд.

Загревање од сабајлево, финалето си го изгледав, по незнам кој пат, престанав да бројам... :pos::pos:

Да одам да си купам пивце и може со Барса генгбенгот да го пуштам. :pos::pos:

Ќе ги има отсега утакмиците мислам на сите канали.Европскиот суд досуди да не се плаќаат авторски права за пренесување на натпреварите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom