Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Нема спомнато ништо во врска со купување, изјавата му е само за шпекулациите околу продажбата на Тимо и Рафиња...

Па многу дипломатски тој,ја слушав изјавата...Ништо не исклучува,што е ок.Реално неможеш да знаеш што може да се деси на пазарот.

Томи го продолжи договорот до 2017,останува уште еден домашен играч во тимот сигурно.(y):)

Судијата вчера ги имаше изгубено конците негде ми се чини.Или црвен за двајцата или пак жолт картон.На Алаба мизерен жолт му даде без никаков фаул,недосуден чист гол но сепак пројдовме.Нојер 10-ка имаше вчера.(y)
481396_387777977976489_363645409_n.jpg

Манџукич lovers да се изјаснат дали има намера тој да даде некогаш гол?:DКаква шанса си промаши вчера.:unsure:Го јаде него во паметот дека Гомез се врати.Ако игра вака не е ни чудо Пизаро да биде 2 напаѓач.
http://www.bundesliga.com/en/liga/news/2012/0000233321.php

Shaq кинеееее!(y):love:

Алаба повторно прогласен за најдобар австриски фудбалер.:love:

Karl-Heinz Rummenigge:

- Nisam ljut na Riberyja, već samo na suca. Nije nam dosudio čisti gol za 2-0. Dosudio nam je zato crveni karton potpuno neopravdano. S kartonima koje je podijelio mogao bi ukrasiti božićno drvce.

- Franck je samo pokazao reakciju kakvu je Korejac pokazao prije njega. Nadam se da će Kontrolna komisija DFB-a dobro analizirati slučaj, kao što je to nedavno učinila u slučaju Borussije Dortmund.

Арсенал можеше и подобро али можеше и полошо. Како и да е треба да изиграат асално ќе видиме у каква форма ќе бидат двата тима до тогаш сеа ништо не значи формата

Ја сум задоволен.....Боље него ли Шахтјор по мене....

Одлична ждрепка, Дортмунд според мене полошо пројдоа. Полесно ќе беше само Галата или Селтик.

Одлична ждрепка, Дортмунд според мене полошо пројдоа. Полесно ќе беше само Галата или Селтик.

Боље е со некое име попознато....Без разлика у каква форма,Арсенал у споредба со Галата Шахтјор или Порто се име,такада ќе бидат сконцентрирани максимално...

Баерн има проблем кога е фаворит!Лани Базел на пример...Каква брука првата утакмица.

Такада мислам дека реално нај ок ждрепка!

Вторник, 19ти фебруари првиот натпревар, у ист ден со Порто-Малага. :)
--- надополнето: 20 декември 2012 во 13:25 ---
Karl-Heinz Rummenigge: “We know Arsenal well. We can be satisfied with the draw, but we mustn't underestimate them. It's important we try to come away from London with a good result, score a goal there and lay down a marker. We can win it, and we start as favourites."

Karl Hopfner: “London is always worth a visit. Let's see how we get on. It's definitely an advantage to have the return at the Allianz Arena."

Matthias Sammer: “These opponents, their stadium: it's a highly attractive last sixteen tie."

Philipp Lahm: “It's a great draw. I'm looking forward to meeting up again with Poldi and Per, it's always a bit special when you face fellow internationals. And they're another team I've never played against before, and I'd also yet to play at their stadium. All of us and the fans can look forward to a great atmosphere at both matches. We have a good chance of getting through. If we show our true quality, we'll make it."

Manuel Neuer: “It's an attractive draw against a big club with very good players. It definitely won’t be easy, but I think we’re capable of making the next round. Obviously, playing against Poldi and Per is a bit special and I’m looking forward to seeing them both. We’ll meet up shortly beforehand with the national team, I’m sure we’ll have a bit of a laugh about it then.”

Thomas Müller: “It's a really good draw against an interesting but manageable team. I'm looking forward to playing in London for the first time, and especially to the reunion with the two Germans, Poldi and Per."

Karl-Heinz Rummenigge: "Mi smo, kao blagi favorit u susretu s Arsenalom, ali ne smijemo napraviti grešku podcjenjivanja protivnika."

Povratna utakmica izmedju Bayerna i Arsenala je vec rasprodana! U toku 70min, vec preko 100.000 ljudi je poslalo zahtjev za kartu!

Vkupen rezultat 5-0 za Bayern . Tolku od mene :)

Ееее Спасе полека па и ти....:D

Да не се лажеме,не е ова Ливорно...Мора максимално фокусирано да ги изиграат утакмициве иначе нема ништо.Плус распоредот тогаш е тежок.Страв со изјавиве само по медиуми дека се фаворити дека се најјаки да не летнат у облаци па да се сликаме!

Иначе мислам дека е и повеќе од потребно,сооглед на распоредот тој период па до крајот на сезоната дека дефанзивец е неопходен!

многу сте ги потцениле арсенал као да ви се паднале селтик ебате

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom