Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Дури сега случајно видов дека Лел игра во Леванте. Заборавив дека постои тој човек.

Шо не ме тагираш бе бот кога веќе збориш. Од вас почнаа муабетите дека нападот на Баерн е подобар од тој на Реал, спомнувавте и за класи над. Првичниот мој пост за таа утакмица беше дека ќе биде заебано. Ама ми ги дигнавте живците со подсмевањето, додуша моја кривица е што подлегнав на детски работи јбг. Па бидна што бидна во ЛШ темата. Убаво се сеќаваш, ти почна со потценувањето.

А за тоа дека сте егоистични (не сите има и реални фанови фала курцу) и летате во облаците секој декември е неизбежна работа. Јбг ви фрлаат мамка ви одма по неа.

оф леле абе по муабетиве ми изглеаш на 16,17 години. Незнам само зошто се правдаш коа никој од Баерн не почна таков муабет убаво се сеќавам никакво потценување немаше од Баерн а и не се замарам ја мн со форумов надвор од фан клубов Баерн пошто глеам какви луѓе има туку влезе еден навивач на Барса во ваш форум и он кажа како тоа Реал имале на секоја позиција за 2 класи подобри играчи и ти уште двајца тројца се јачавте како тоа Баерн неможеле да ги тепаат Маинц па ќе ти тепале Реал.

А за тоа ад у право си секаде има навивачи што се јачаат и што се потценуваат али најди ми мене еден пост каде што потценувам тим и пиши па ќе прајме муабет. Нема да најдеш како ги потценувам Аугсбург и Фортуна а камоли појаки тимови али ај мора некако да се правдаш.

иначе не те тагнав пошто знам експерт си ти одма ќе најдеш ако некој пишува нешо за тебе

Пред неколку недели фан на Баерн ме праша што пееле Прусициве во Мадрид, го спомнуваа Баерн: Викаат: Ни еден шут, ни еден гол - Баварците. Мислам Mario Gómez беше ;)

Пешиќ ги препороди кошаркарите...Три натпревари по ред над 100 коша,вчера 123.:vozbud:

Абе не е само до Пешиќ, тука се работи и за посветеноста на управа, финансии и останати ситници :D

77 – The highest numbers of fouls made by one player in 2012. Surprisingly it is neither a defender or midfielder committing this but Bayern Munich striker Mario Mandzukic.

Ова се во воздушни дуели коа рипа као коњ. :D

Абе не е само до Пешиќ, тука се работи и за посветеноста на управа, финансии и останати ситници :D
Со Бауерман беа само просек ништо повеќе.Пешиќ е легендарен тренер и еве одма почна резултати да дава неговото доаѓање.Џабе Хенес дава пари кога нема добар тренер или пак што биле посветени многу на работата.:icon_lol:
--- надополнето: 23 декември 2012 во 14:37 ---
77 – The highest numbers of fouls made by one player in 2012. Surprisingly it is neither a defender or midfielder committing this but Bayern Munich striker Mario Mandzukic.

Ова се во воздушни дуели коа рипа као коњ. :D
Сега вторава полусезона ќе намали малце со фаулите т.е ќе се насочи на греење на клупата.:D

На 2 јануари почнуваме со припремите и тоа во Доха (Катар) до 9 јануари. На 5 јануари ќе играме тест натпревар (противникот не се знае уште) и на 8 јануари против Шалке. Потоа на 12 јануари играме во Швајцарија против Базел и на 13-ти против Унтерахинг. Тоа е се пред првиот бундеслигашки натпревар против Гројтер во новата 2013 година.

Dante(FB): Look what i found here in Salvador: a panel in honor of Franz Beckenbauer, the Kaiser!

182325_389733294447624_2067570203_n.jpg

Dante Poleka no sigurno stanuva Ikona na bayern samo is go postavuvam prasanjeto , zosto tolku mnogu Vreme ne igrase vo nekoj silen klub.

"It is my intention to establish youth in order to better manage a sustainable and long-term performance," he said. "It will take at least another three or four years to properly evaluate. Then hopefully what I'm doing here will be recognisable.

"That does not mean that I do not feel any pressure. I view pressure as something positive. The pressure of working with such outstanding personalities as Uli Hoeness, Karl-Heinz Rummenigge, Karl Hopfner and Jupp Heynckes is phenomenal."

Bayern currently sit top of the Bundesliga with 42 points from 17 games, nine ahead of Bayer Leverkusen, but Sammer believes that focusing on this season's title alone is the wrong path to success.

"It is important in my opinion to understand the mindset of the players," the 1996 European Footballer of the year added.

"If we continue to work on the performance, implement the most demanding training programe with conviction, then the title will come to us."

Тоа го сакам, развивање на класа играчи од младинските категории. :cuc:

Самер е одличен спортски директор засега, со јасна визија и цели и одличен вкус за играчи и тренери. :cuc:

Тоа го сакам, развивање на класа играчи од младинските категории. :cuc:

Самер е одличен спортски директор засега, со јасна визија и цели и одличен вкус за играчи и тренери. :cuc:

Нема врска ова.....Нерлингер апликација извади за Фејсбук,100 години понапред глеаше од сите:pos:

Самер е легенда во Германија,а најважно е што е Винер,Шампион!Нема заебанција со него!

Marjan Mijajlović - analiza meča Bayern vs. Arsenal

Može li bilo šta Arsenal protiv Bayerna. Osim navijača tog kluba, svi kažu ne može, i čini se da je to i blizu istine. Muči se Arsenal, muči, Nema tečnosti, nema više kratkih pasova, golovi se jedva postižu. Poslednji trofej još 2005., u Ligi šampiona finale 2006., pa polufinale 2009. I od tad ih nema među četiri. Bayern je strašan, Bayern je moćan i Bayern je ljut zbog izgubljenih finala 2010. i 2012. Podolski i Mertesaker na svoje zemljake idu sa željom i hrabrošću, ali Ribery nosi čarobnu lampu, a iza njega je teška artiljerija. Arsenal nosi ime vezano za artiljeriju, ali ako se ne desi čudi, pred Tobdžijama je ne možda Vaterlo i tako velika katasrofa kao Napoelonova, ali ispadanje vrlo vjerovatno, osim nekog zaokreta u koji izgleda više ne vjeruju ni Arsen Venger ni već pomalo melanholični navijači zasićeni romantizmom, a željni pehara .

Најчудниот фудбалски трансфер: Од затвор потпиша за Сао Паоло!
--- надополнето: 22 декември 2012 во 00:35 ---
Ех Брено Брено :rolleyes:

Ме интересира зошто го пикнаа во затвор,кога тој си подметнал пожар на СВОЈ имот?
Или тој имал друга намера... нешто со осигурувањето на имотот па да добие пари или што?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom