Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Еве брацо што вика :

Hasan Salihamidžić: "Utakmica Bayerna i Arsenala je definitivno top utakmica. Međutim, mora se reći da Arsenal više ne spada u apsolutni vrh. Oni imaju previše problema ove sezone. Bayern je jasni favoriti u tom meču, no moramo biti oprezni: U Engleskoj je uvijek teško pobijediti."

Favoriti za naslov LP: "Mislim da su Barca i Bayern samo mrvicu iznad ostalih."

Јас дефинитивно се сложувам со ова.(y)

Дали е шпекулација или не Швајни најавил дека после 2016 можел да го промени клубот иако тогаш ќе има 32години што ми изгледа малку нереално.(n)

Знам дека се глупи споредбите меѓу играчи ама морав. :icon_lol:

Баерн vs тренинг камп Арсенал Лондон

Ноер вс Шчесни :vozbud: no words needed.
Сања вс Лам , Сања е добар играч, Лам е легенда и најдобар десен бек, Лам wins.
Aлаба вс Гибс :pos::pos::pos:
Ќе ги споредам најдобрите централни дефанзивци на две екипи, пошо кај нас не се знае кој ќе игра.
Данте вс Вермален, би рекол дека Вермален е подобар но годинава се здроби од киксови праење, Данте е неприкосновен и најзаслужен што Баерн прими само 7 гола во 17 утакмици. Данте wins за малце.
Ако би ги споредил Боатенг(втор најдобар централен у Баерн) со Мертесакер, Боатенг би тепал. :)
Мартинез вс Артета , Хави класа подобар.
Швајни вс голден бој Џек Вилшер :vozbud: не се ни споредуваат.
Подолски вс Рибери :pos::pos::pos::pos::pos:
Милер/Робен вс Џервињо, статистиките се ќе кажат годинава, Милер најдобар млад играч 2010, најдобар асистент и топ 3 голгетер у Германско првенство.
Крос вс Казорла, ова е најблиску што можеше некој играч на Арсенал со играч на Баерн. Неможев да најдам асистенции, Крос има даено гол појше. Казорла е добар играч, но би рекол дека Крос игра страшна сезона.
Жиру вс Марио Гомез или Марио Манџукиќ, двајцата подобри од него.

Bayern-Arsenal training camp 11:0

^

:facepalm: ? Знам дека Баерн ти е при срце и реално би победил во споредбиве, ама овие 11:0, се премногу. :icon_lol:

^

:facepalm: ? Знам дека Баерн ти е при срце и реално би победил во споредбиве, ама овие 11:0, се премногу. :icon_lol:
Не е премногу, премалце е.
Емре Кан > Џек Вилшер
Клупата на Баерн > Клупата на Арсенал
Хајнкес > Венгер
Алијанз > Емирати
Минхен > Лондон
Германија > Aнглија

Рибери само во купот ли е казнет? Ке може да игра за Баерн против Фурт?

Боби и тој експертот Drain заедно со уште двајца тројца правеа вакви споредби лани на секоја позиција како тоа Реал има за 2 класи боље играчи од Баерн

Боби и тој експертот Drain заедно со уште двајца тројца правеа вакви споредби лани на секоја позиција како тоа Реал има за 2 класи боље играчи од Баерн
Шо не ме тагираш бе бот кога веќе збориш. Од вас почнаа муабетите дека нападот на Баерн е подобар од тој на Реал, спомнувавте и за класи над. Првичниот мој пост за таа утакмица беше дека ќе биде заебано. Ама ми ги дигнавте живците со подсмевањето, додуша моја кривица е што подлегнав на детски работи јбг. Па бидна што бидна во ЛШ темата. Убаво се сеќаваш, ти почна со потценувањето.

А за тоа дека сте егоистични (не сите има и реални фанови фала курцу) и летате во облаците секој декември е неизбежна работа. Јбг ви фрлаат мамка ви одма по неа.

Рибери само во купот ли е казнет? Ке може да игра за Баерн против Фурт?
Нормално.

Румениге изјавил дека Бадштубер ако сака да продолжи договор во секој момент тоа може да го направи.Се гради цврста екипа тоа ми се допаѓа без бегање на играчите.(y):)

Румениге изјавил дека Бадштубер ако сака да продолжи договор во секој момент тоа може да го направи.Се гради цврста екипа тоа ми се допаѓа без бегање на играчите.(y):)

Па никогаш никој не не напуштил од тимот поради незадоволство од клубот или плата, освен Балак :rolleyes:

Па јако маде, пенали подобро пуцнаа Баерн, откако играше Реал клучно Ел Класико 3 дена пред тоа.

Па никогаш никој не ни избегал од тимот поради незадоволство од клубот или плата, освен Балак :rolleyes:
Искрено мислев само на Балак од јаките играчи ама тоа бегање "ќе му го памтам".:oops:Нешто се шушка со Швајни не би било добро сега така да коментира заменик капитенот официјално но неофицијално капитенот.:D

Се сиснаа галактикосите папапапа...:giggle:
Shaq-really-loves-popcorn_c_91136.jpg

--- надополнето: 22 декември 2012 во 00:18 ---
Си го изгуби почитувањето па и од Германија како куче го "избркаа"...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom