M
Mario Gómez
Гостин
2 natprevara, nema da igra so Arsenal.ne sum mnogu vo tek nekoj neka kaze kolku e kaznet Boa so se sluci so nego?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2 natprevara, nema da igra so Arsenal.ne sum mnogu vo tek nekoj neka kaze kolku e kaznet Boa so se sluci so nego?
Не е премногу, премалце е.^
? Знам дека Баерн ти е при срце и реално би победил во споредбиве, ама овие 11:0, се премногу.
![]()
Шо не ме тагираш бе бот кога веќе збориш. Од вас почнаа муабетите дека нападот на Баерн е подобар од тој на Реал, спомнувавте и за класи над. Првичниот мој пост за таа утакмица беше дека ќе биде заебано. Ама ми ги дигнавте живците со подсмевањето, додуша моја кривица е што подлегнав на детски работи јбг. Па бидна што бидна во ЛШ темата. Убаво се сеќаваш, ти почна со потценувањето.Боби и тој експертот Drain заедно со уште двајца тројца правеа вакви споредби лани на секоја позиција како тоа Реал има за 2 класи боље играчи од Баерн
Нормално.Рибери само во купот ли е казнет? Ке може да игра за Баерн против Фурт?
Румениге изјавил дека Бадштубер ако сака да продолжи договор во секој момент тоа може да го направи.Се гради цврста екипа тоа ми се допаѓа без бегање на играчите.![]()
Па јако маде, пенали подобро пуцнаа Баерн, откако играше Реал клучно Ел Класико 3 дена пред тоа.Боби и тој експертот Drain заедно со уште двајца тројца правеа вакви споредби лани на секоја позиција како тоа Реал има за 2 класи боље играчи од Баерн
Искрено мислев само на Балак од јаките играчи ама тоа бегање "ќе му го памтам".Па никогаш никој не ни избегал од тимот поради незадоволство од клубот или плата, освен Балак![]()
Искрено мислев само на Балак од јаките играчи ама тоа бегање "ќе му го памтам".![]()
Си го изгуби почитувањето па и од Германија како куче го "избркаа"...И јас![]()
И мене шо ме тагираш бе.Боби и тој експертот Drain заедно со уште двајца тројца правеа вакви споредби лани на секоја позиција како тоа Реал има за 2 класи боље играчи од Баерн