Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе може да се каже дека Баерн и Јувентус се првите сигурни четвртфиналисти...

Ако не ви падни Барселона порано ќе терате до финале. Па и да ви падни........не сте за жалење :coffee:

Баерн кога игра да ти е мерак фудбал да гледаш.

Алаба многу слаб,мора второ полувреме да се подообри,другите се мелем за очи.(y)

iboYASIXkbbpyi.gif
ретко кој може ваков рефлекс :)

Нојер во следните 5 години ќе стане најдобар голман во светот.

И сега знам дека некој тука ќе ми реплицира кажувајќи ми дека сум будала и дека Нојер веќе е најдобар моментално ама се додека голмани како Касиљас,Буфон,Чех се тука Нојер неможе да биде #1. Ама дефинитивно годините се на негова страна и ако не се случи нешто не предвидено би требало да биде #1 во иднина.

Натпреваров класика,како во бундеслигата што се игра.Им лупнуваш 1-2 гола и затворање па на контра.Судииве последно време се очобол.Како досуди корна ни тој не знае,бог нека го прости.Да не го спомнувам тој зад гол помошникот,тој е уште поќор.:гик:
Еве сега можеа да го видат Мартинез дали вреди или не вреди.Играч на натпреварот,ги херметира, посебно на Казорла.Од што не можеше во средината фати на лево крило да игра.После Мартинез,Бујтен одигра фантастично иако беше најавен уште пред натпревар како флоп.:pos::pos:Голот дојде после негова заслуга,заедно со Крос можеби спречија чист гол од Мертезакер а и сега второ полувреме 3-4 пати им пресече многу добри пасови.Така е драги гледачи,Ван Бујтен флопот, не памтам кога одиграл подобро од денес.Швајнштајгер класика,критиките го направија многу моќен.Жолтиот картон го доби кога Милер направи фаул во првото полувреме и кога се расправаа,многу паметно си доби жолт поради некаков приговор.Се исчисти што е најважно.
Освен Алаба што одигра малку послабо прво полувреме но во второ полувреме одигра супер,и Рибери потрфли иако првиот гол тој му добаци на Милер кој потоа му нафрли на Крос.(y)Како така цел тим одигра на многу високо ниво.Денес им ја препуштија играта,но на Алианц друга песна ќе се пее.

Нојер во следните 5 години ќе стане најдобар голман во светот.

И сега знам дека некој тука ќе ми реплицира кажувајќи ми дека сум будала и дека Нојер веќе е најдобар моментално ама се додека голмани како Касиљас,Буфон,Чех се тука Нојер неможе да биде #1. Ама дефинитивно годините се на негова страна и ако не се случи нешто не предвидено би требало да биде #1 во иднина.

Врска немаш бе ајде бегај под јорган.

111111.jpg

ах порто кај дадоа гол иначе баерн 2-2 3+ :cool:. Судијана слепецон ги врати арсенал у игра иначе ги умртивме до бандаж еден шут немаа кон гол ко со Аугсбург и Гројтер Фирт

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom