M
Mario Gómez
Гостин
И тоа го вика Рафаел Хонингстајн, човекот за кој сите имаат супер мислење.Не се чита се бе луѓе, играчите го сакале Лева и побарале од Ули да го купат, глупости.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И тоа го вика Рафаел Хонингстајн, човекот за кој сите имаат супер мислење.Не се чита се бе луѓе, играчите го сакале Лева и побарале од Ули да го купат, глупости.
И тоа го вика Рафаел Хонингстајн, човекот за кој сите имаат супер мислење.![]()
Da ne ima slucajno zainteresirani za karti (2) Bayern - Arsenal ?
Da gi imam 170 evra od karta kako sto ti kazav na fbТи ги имаш веќе купено? Колку пари? Шо како?
Лани самиот Рибери го прогласи Лева за најдобар играч на Дортмунд. А и ако сака Хенес некој играч нема да се ценка за некоја милион помалце или поќе. Реален ми изгледа трансферот со минимум оштета од 25м можеби и поќе.Raphael Honigstein
http://www.guardian.co.uk/football/...munich-borussia-dortmund-lewandowski-transfer
според него Гвардила не барал лични желби ау туку им кажал дека ќе биде среќен со тимот што ќе му го состават Хенес и ко. Исто дека дури повеќе играчи биле за Левандовски они лобирале за Лева кај Хенес и компанија.
Ne sum vo moznost sega ama me interesira koj blok ti se kartite?Da gi imam 170 evra od karta kako sto ti kazav na fb
Зависит кој рекол. Ако рекол Бајтен сигурно нема да го слушаат, ама Рибери или Швајни или Лам ако рекле подруга тежина има.Da vidam da ne veruvam.Igracite sami da lobiraat za nov napagac i so toa da se narusi harmonijata pa da im se odbie kako bumerang.
Block 329Ne sum vo moznost sega ama me interesira koj blok ti se kartite?