А каде би играл во комбинација со Парти? Зар не се исти играчи?Kompany zborashe so mnogu superlativi za Sambi, da vidime dali kje go pokazhe talentot i kaj nas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А каде би играл во комбинација со Парти? Зар не се исти играчи?Kompany zborashe so mnogu superlativi za Sambi, da vidime dali kje go pokazhe talentot i kaj nas.
Па отприлика тука се со се, колку што читав, за нијанса може Локонга поофанзивен да е. И он самиот кажа дека е 6-ка или box-to-box. У принцип не ни верувам дека е земен за прва постава, млад е секако. Едини проблем у овие трансфери на млади играчи до сега е што не ја подобруваме 11-ката...подобруваме само широк ростер. Се надевам нема само на Бен Вајт да останеме за апгрејд. CM,AM и RB мора, е сега да видиме што ќе биде.А каде би играл во комбинација со Парти? Зар не се исти играчи?
Мене ми е премногу сомнителен падов на цената, лани бараа 50 милиона сега гледам ( ако е вистина ) дури и за 17 милиона можело да го продадат. Знам дека Лион се broke ама чудно е сепак.
Пред 2-3 дена не ни беше на листава, а сега е на 92%, ова е веќе нешто
Прегледај го приврзокот 301951
Демек ќе сме имале уште 4 засилувања, ајде давајте ваши мислења и желби кои играчи најверојатно би биле или вие би сакале да ги видете во тимот.