Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
И Анри зборуваше за него дека бил суперталентиран, ама ќе видиме како ќе се снајде.

Го имам гледано како игра за Андерлехт, едно што знам е дека ќе ора кај нас

А каде би играл во комбинација со Парти? Зар не се исти играчи?
Па отприлика тука се со се, колку што читав, за нијанса може Локонга поофанзивен да е. И он самиот кажа дека е 6-ка или box-to-box. У принцип не ни верувам дека е земен за прва постава, млад е секако. Едини проблем у овие трансфери на млади играчи до сега е што не ја подобруваме 11-ката...подобруваме само широк ростер. Се надевам нема само на Бен Вајт да останеме за апгрејд. CM,AM и RB мора, е сега да видиме што ќе биде.

Пред 2-3 дена не ни беше на листава, а сега е на 92%, ова е веќе нешто

1626736468389.png

Мене ми е премногу сомнителен падов на цената, лани бараа 50 милиона сега гледам ( ако е вистина ) дури и за 17 милиона можело да го продадат. Знам дека Лион се broke ама чудно е сепак.

Мене ми е премногу сомнителен падов на цената, лани бараа 50 милиона сега гледам ( ако е вистина ) дури и за 17 милиона можело да го продадат. Знам дека Лион се broke ама чудно е сепак.

за 17м ако се земе вреди да се проба, пошто е млад ако не го биде би требало да ги вратиме парите.

Инаку ми се свиѓа политикава ако продолжат да тераат вака со земање исклучиво на млади играчи.
Потези како Вилиан лани се крајно нелогични за клубот, цица плата а не можеш нити да го продадеш нити да го избркаш.

Вака било кој од овие и да не го бива можеш лесно да најдеш каде да го дадеш.

Се поврзуваме со Тами Абрахам за 40 мил.

Повторно англичанец, ако е вистина ме изненадува тимот позитивно. И тоа сите млади. Не сум толко фан на Абрахам, но знаејќи колку често преферира Артета нафрлување, може ќе му одговара нашиот систем.

Си газеше он у Астон Вила, уште е многу млад, 23 години. Не знам што му се случи или Тухел практикуваше поинаков систем.

Фан на Арсенал е, тоа е секогаш плус. :D

Демек ќе сме имале уште 4 засилувања, ајде давајте ваши мислења и желби кои играчи најверојатно би биле или вие би сакале да ги видете во тимот.

Демек ќе сме имале уште 4 засилувања, ајде давајте ваши мислења и желби кои играчи најверојатно би биле или вие би сакале да ги видете во тимот.

Џонстон, Мадисон, Аронс и Бисума. Со сите сме поврзани летово, зошто да не. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom