Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ама затоа Вилок ќе процвета кај нас.За Рубен Невеш, Грилиш и слични сум скептик дека ќе процветаат кај нас.
Тоа што го покажа со Касл не е гаранција дека ќе процвета кај нас ама сигурно е доволно за да му се даде шанса како измена. Додека беше кај нас не се покажа иако имаше шанса, ама можеби оваа позајмица го измести од комфор-зонатаАма затоа Вилок ќе процвета кај нас.
Јас би му дал шанса до јануари, ако не стигне подобра понуда од 30М за него.Не знам инфо дека се ценкале, понудиле 30 милиони овие повеќе барале и Арсенал се повлекле. Ако не го ценат за повеќе од 30 милиона тоа е океј. Остај ја што се заебавав пред некоја недела да даваме играчи за него, и ја не сум баш сигурено дали вреди повеќе од 30 милиона ( иако стварно сакав да го земеме ).Ако се ценкаат како што било за Буендиа, нема никого да донесат.
Не знам инфо дека се ценкале, понудиле 30 милиони овие повеќе барале и Арсенал се повлекле. Ако не го ценат за повеќе од 30 милиона тоа е океј. Остај ја што се заебавав пред некоја недела да даваме играчи за него, и ја не сум баш сигурено дали вреди повеќе од 30 милиона ( иако стварно сакав да го земеме ).