Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама затоа Вилок ќе процвета кај нас.За Рубен Невеш, Грилиш и слични сум скептик дека ќе процветаат кај нас.
Тоа што го покажа со Касл не е гаранција дека ќе процвета кај нас ама сигурно е доволно за да му се даде шанса како измена. Додека беше кај нас не се покажа иако имаше шанса, ама можеби оваа позајмица го измести од комфор-зонатаАма затоа Вилок ќе процвета кај нас.
Не знам инфо дека се ценкале, понудиле 30 милиони овие повеќе барале и Арсенал се повлекле. Ако не го ценат за повеќе од 30 милиона тоа е океј. Остај ја што се заебавав пред некоја недела да даваме играчи за него, и ја не сум баш сигурено дали вреди повеќе од 30 милиона ( иако стварно сакав да го земеме ).Ако се ценкаат како што било за Буендиа, нема никого да донесат.
Не знам инфо дека се ценкале, понудиле 30 милиони овие повеќе барале и Арсенал се повлекле. Ако не го ценат за повеќе од 30 милиона тоа е океј. Остај ја што се заебавав пред некоја недела да даваме играчи за него, и ја не сум баш сигурено дали вреди повеќе од 30 милиона ( иако стварно сакав да го земеме ).