Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Вила испратиле нова понуда за Мартинез, во износ до 20м фунти

Џака издоминирал вчера против Германија :)

Последно уредено:
8 централни имаме во тимов и само за еден се шушка дека ќе си оди ( Сократис ), ни ја направија баравте дефанзивци? Епа на ви цел тим дефанзивци. Шефилд и Брајтон не ни се рамни.

Купувањето на Мари и Седрик изгледа катастрофално, од бизнис и фудбалски аспект.
Дополнителен финансиски товар без практична примена.

Купувањето на Мари и Седрик изгледа катастрофално, од бизнис и фудбалски аспект.
Дополнителен финансиски товар без практична примена.
За Седрик не би рекол сега за сега, ми изгледа дека Белерин ќе го продадеме така да, Седрик е солидна замена за АМН. Мари реално, бев океј за негово носење али мислев ќе летаат Луиз,Сократис,Мустафи и еден од Холдинг/Чејмберс, вака да, изгледа како катастрофален потег.

Чемберс, Мустафи, Сократис 100% си одат, остануваат 5 мина, реално 4 е минимумот што треба да го имаме, значи ништо страшно ако остане Холдинг.
Јунајтед има 5, Челзи исто, Сити и и Тотенхем 4ца, едино Ливерпул има само 3ца, ама тие немаат замени на многу позиции реално

Дечки има нешто по Англиските медиуми за Томас, или толку стивнаа шпекулациите ?

Дечки има нешто по Англиските медиуми за Томас, или толку стивнаа шпекулациите ?
Последно е од Орнстин пред неколку дена дека сеуште ни е примарен таргет Парти и дека сеуште не сакаме 50м да дадеме :D

Последно е од Орнстин пред неколку дена дека сеуште ни е примарен таргет Парти и дека сеуште не сакаме 50м да дадеме :D
Шо знам, мене ми се чине дека на Артета приоритет му е Ауар.
Од наша гледна точка супер би било ако успеат да ги доведат двајцата, али знак прашалник е финансиски колку ќе може да се изведе таков потег.

@mkgunner Само за Сократис има шпекулации дека е на излезна порта, Мусти повреден, Чејмберс само што се врати од долгорочна повреда.

Шо знам, мене ми се чине дека на Артета приоритет му е Ауар.
Од наша гледна точка супер би било ако успеат да ги доведат двајцата, али знак прашалник е финансиски колку ќе може да се изведе таков потег.

@mkgunner Само за Сократис има шпекулации дека е на излезна порта, Мусти повреден, Чејмберс само што се врати од долгорочна повреда.
Мора да заминат тие тројца, еве денеска шпекулации и дека Сократис ќе оди на free во Наполи, класичен braind dead Арсенал потег, и овие двајца може да завршат исто

Мора да заминат тие тројца, еве денеска шпекулации и дека Сократис ќе оди на free во Наполи, класичен braind dead Арсенал потег, и овие двајца може да завршат исто
Може Раул ќе извадеше некој денар од Мики(150к) и Сократис(90к), ама тоа е, на преголеми плати се ставени, знаат дека сакаме да се ослободеме од нив...
Лекција за следен пат, да не се донасат пензионери на високи плати без продажбена вредност, еве споредба со Тореира, млад играч, не успеаа тука на жалост ама барем ќе си ги вратеме вложените пари.

Fabrizio Romano podcast: Arsenal will go back in for Aouar & are still in talks with his agent. Sales may make the deal possible. If no offers come to Lyon in the coming weeks they may allow price negotiations with Arsenal who are keen. Currently the price stands firmly at €60m/£54.5M

Последно уредено:
Пак ќе пишам, нема да ми е чудно Лаказет да биде жртвеното јагне за Парти да дојде. А Белерин и Тореира за Оурар.

Може Раул ќе извадеше некој денар од Мики(150к) и Сократис(90к), ама тоа е, на преголеми плати се ставени, знаат дека сакаме да се ослободеме од нив...
Лекција за следен пат, да не се донасат пензионери на високи плати без продажбена вредност, еве споредба со Тореира, млад играч, не успеаа тука на жалост ама барем ќе си ги вратеме вложените пари.

Fabrizio Romano podcast: Arsenal will go back in for Aouar & are still in talks with his agent. Sales may make the deal possible. If no offers come to Lyon in the coming weeks they may allow price negotiations with Arsenal who are keen. Currently the price stands firmly at €60m/£54.5M

Проблем е зошто на просечни ифрачи им се давани толкави плати, не е само Сократис тука е и Колашинац, Елнени, Мустафи.... Белерин и Тореира се сеуште млади играчи и не смеат да помислат да ги шитнат за помалце од 30-35м, особено Белерин и Ѓустафи е сеуште млад ама за него ќе биде тешко сигурно да се извадат 20м не па повеќе.
Што се однесува на Парти и Аоар мислам дека многу повеќе ни треба креативец отколку Парти, ова ако Озил не е воопшто во план, ако се донесат двајцата (теорија нема) тогаш ќе има групен jerk off

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom