- Член од
- 28 ноември 2009
- Мислења
- 4.878
- Поени од реакции
- 7.118
Вила испратиле нова понуда за Мартинез, во износ до 20м фунти
Џака издоминирал вчера против Германија
Џака издоминирал вчера против Германија

Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За Седрик не би рекол сега за сега, ми изгледа дека Белерин ќе го продадеме така да, Седрик е солидна замена за АМН. Мари реално, бев океј за негово носење али мислев ќе летаат Луиз,Сократис,Мустафи и еден од Холдинг/Чејмберс, вака да, изгледа како катастрофален потег.Купувањето на Мари и Седрик изгледа катастрофално, од бизнис и фудбалски аспект.
Дополнителен финансиски товар без практична примена.
Последно е од Орнстин пред неколку дена дека сеуште ни е примарен таргет Парти и дека сеуште не сакаме 50м да дадемеДечки има нешто по Англиските медиуми за Томас, или толку стивнаа шпекулациите ?
Шо знам, мене ми се чине дека на Артета приоритет му е Ауар.Последно е од Орнстин пред неколку дена дека сеуште ни е примарен таргет Парти и дека сеуште не сакаме 50м да дадеме![]()
Мора да заминат тие тројца, еве денеска шпекулации и дека Сократис ќе оди на free во Наполи, класичен braind dead Арсенал потег, и овие двајца може да завршат истоШо знам, мене ми се чине дека на Артета приоритет му е Ауар.
Од наша гледна точка супер би било ако успеат да ги доведат двајцата, али знак прашалник е финансиски колку ќе може да се изведе таков потег.
@mkgunner Само за Сократис има шпекулации дека е на излезна порта, Мусти повреден, Чејмберс само што се врати од долгорочна повреда.
Може Раул ќе извадеше некој денар од Мики(150к) и Сократис(90к), ама тоа е, на преголеми плати се ставени, знаат дека сакаме да се ослободеме од нив...Мора да заминат тие тројца, еве денеска шпекулации и дека Сократис ќе оди на free во Наполи, класичен braind dead Арсенал потег, и овие двајца може да завршат исто
Може Раул ќе извадеше некој денар од Мики(150к) и Сократис(90к), ама тоа е, на преголеми плати се ставени, знаат дека сакаме да се ослободеме од нив...
Лекција за следен пат, да не се донасат пензионери на високи плати без продажбена вредност, еве споредба со Тореира, млад играч, не успеаа тука на жалост ама барем ќе си ги вратеме вложените пари.
Fabrizio Romano podcast: Arsenal will go back in for Aouar & are still in talks with his agent. Sales may make the deal possible. If no offers come to Lyon in the coming weeks they may allow price negotiations with Arsenal who are keen. Currently the price stands firmly at €60m/£54.5M