Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Само едно не ми е јасно. Зошто не реагираше Артета никако откако влезе Жоржињо. Зошто не проба тактички да смени нешто? Зошто не направи никаква замена? Од авион се гледаше дека Лампард со Жоржињо ја доби средината.
Лампард пробуваше, менуваше играчи, тактики, Артета се уплаши некако иако гледаше дека не иде некако...

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Што да направи Артета? Проба со Вилок, овој беше ко пинг-понг топче, па и усра огромна шанса. Нема што да стави искрено. Освен Пепе порано да го ставеше место Лака.
Автоматски споено мислење:

Што да стави?

1577729363002.png

Ајде да видеме ваше мислење, дали и ако да, кои би биле наши засилувања во Јануари?

Јас би Луис Данк од Брајтон, веќе неколку пати го спомнувам тука. Искусен ПЛ штопер,робусен, тепач и не би не коштал многу. Он и Упамекано би не коштале околу 60 милиони заедно, ако се вистина шпекулациите дека Лајпциг би го пуштиле Упамекано за 40. За ЦМ/ДМ позицијата ни треба црнчуга некој што ќе ора 90 мин. али таков за лимитиран буџет сега во јануари тешко да најдеме, па би можеле Докуре.

Е, ако ги продадеме Џака и еден од Оба и Лаказет, пак постави го прашањево, за таква ситуација имам многу решенија.

Последно уредено:
Што да направи Артета? Проба со Вилок, овој беше ко пинг-понг топче, па и усра огромна шанса. Нема што да стави искрено. Освен Пепе порано да го ставеше место Лака.

Што да стави?

Прегледај го приврзокот 226738

Јас би Луис Данк од Брајтон, веќе неколку пати го спомнувам тука. Искусен ПЛ штопер,робусен, тепач и не би не коштал многу. Он и Упамекано би не коштале околу 60 милиони заедно, ако се вистина шпекулациите дека Лајпциг би го пуштиле Упамекано за 40. За ЦМ/ДМ позицијата ни треба црнчуга некој што ќе ора 90 мин. али таков за лимитиран буџет сега во јануари тешко да најдеме, па би можеле Докуре.

Е, ако ги продадеме Џака и еден од Оба и Лаказет, пак постави го прашањево, за таква ситуација имам многу решенија.
Проба во 70 и некоја минута. Жоржињо влезе во 30та. Можеше тактички нешто да смени. Мораше. Прашање на време беше кога ќе примиме гол

Проба во 70 и некоја минута. Жоржињо влезе во 30та. Можеше тактички нешто да смени. Мораше. Прашање на време беше кога ќе примиме гол

Ама ете ја клупата, што би сменил ти?

Што да стави?

Прегледај го приврзокот 226738

Минимум 50м фунти ќе кошта Данк, мина тоа време кога пазаруваа големите од помаливе во лигава за ефтини пари.

Минимум 50м фунти ќе кошта Данк, мина тоа време кога пазаруваа големите од помаливе во лигава за ефтини пари.

Што знам, ако изрази желба да си оди Данк, мислиш Брајтон ќе му застанат на патот на својот капитен? повеќе од 30 јас не верувам, не е сепак толку атрактивно име за да биде над 30.

Што знам, ако изрази желба да си оди Данк, мислиш Брајтон ќе му застанат на патот на својот капитен? повеќе од 30 јас не верувам, не е сепак толку атрактивно име за да биде над 30.
Лестер го бараше летово, им кажале без 50че ич не пуштајте понуда, шала на страна, има договор до 2023, колку сака нека има желба клубот нема да го пуште за семки :D

Ама ете ја клупата, што би сменил ти?
Да знаев ќе бев тренер.
Пробај нешто експериментирај, прај ротации, смени формација, што ти ја знам...
Лампард пробуваше, дури пушти и 18 годишник во надеж да смени нешто, па тој за малце ќе имаше асистенција

Да знаев ќе бев тренер.
Пробај нешто експериментирај, прај ротации, смени формација, што ти ја знам...
Лампард пробуваше, дури пушти и 18 годишник во надеж да смени нешто, па тој за малце ќе имаше асистенција

Не треба да си тренер за да увидиш дека на клупава немаш опции.

ENCk_rjXkAAsbcM.jpg:large

Да си уплатите ливче за во среда

Да ти се одмили да го гледаш тимот. Лани Холдинг, сега Чемберс. Да се плашиш да гледаш играч во форма. Останува сега да се убрза постапката за купување на штопер, а Упамекано се шпекулира на големо бидејќи му преостануваат уште 18 месеци на договорот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom