Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Laka da se vikase Giroud dosega 50 pati ke bese oteran u kurac... ne mi se vervit deka nekoj rado bi go prodal Auba radi godinite nego Laka koj najverojatno nikogas nemat da si go ispolnit potencijalot(barem kaj nas).

Треба сите 12 да ги пишам за одлично прикажана игра. Секоја чест на Артета, ми се чини дека генијалец имаме на клупата.
Али Тореира и Озил се брилијантни денес.... Немам коментар! Само даље ;)

АМН конечно почна да е продуктивен во тимот, страшно многу ми се допаѓаат долгите топки по земја во фор, се гледа дека им е воиграна акција, а АМН одлично ги пушта, доволно спори да не отидат во гол аут, и доволно брзи да не бидат пресечени. Колку само шанси креиравме по таа страна, супер соработка со Нелсон, браво. И Озил е одличен, се надевам дека вака ќе продолжи, а не е само еден добар натпревар во 250 и повторно паѓање во депресија. Ми се допаѓа тоа што Оба иако е крило, доста беше продуктивен и влагаше во шанси и креирање на играта, другпат кога бил крило топка не фаќал цел натпревар. Единствено ме плаши Луиз и Мустафот кикс да не направат некој, бидејќи немаат во главата баш, па колку и да играат добро може на секунда да се исклучат да заборават играч или направат непотребен фаул и да отиде у курац натпреварот. Браво за Артета, ова е веќе многу подобро.

Ејди Артета ејди, бункер цело второ Пепе смрзна на клупа, да беше Емери сега ќе имаше повици за ликвидација

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Да се потсетиме на времињата кога Емери не напаѓаше
011199c050faf660a281dbf3c0babb35.jpg

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Ете зошто ја ретко фалам на полувреме, оти цела убавина и игра од првиот полаа саат ја посраа. Дека има подобрување, има, ама има и мноогу работи и многу играчи што не им е местото.

Многу сум изнервиран и исфрустриран, оти стварно можевме да ја добиеме.

И денес ќе се сложам и со @mkgunner, си сноси и Артета вина за второто полувреме.

Челзи немаа ни една сериозна шанса до првиот гол, дај нека му забранат на Лено да излева на високи топки или нека го пратат на очно да се провери минус да не има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom