Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе нема пари, нормални ли се овие од управа???????

п.с: Кој е замена за десен бек, Дебуши ли ќе се враќа од мртвите?

Грешка сум бил, уште полошо. Друго прашање имам, зошто се прави тогаш чистка? Ако ништо друго Гибс ќе ни се најдеше при ротација. За Габриел солзи ми течат.

Абе уште сум убеден дека Габриел летна ради Чејмберс што остана у тим

И за ова дека немало пари мора да се каже дека е Венгер крив? Сите до еден од бордот колку побрзо си отидат толку подобро за клубот.

Немој да ми кажеш дека веруваш во овој спин дека клубот немал пари?

[DOUBLEPOST=1504127432][/DOUBLEPOST]Или вакво нешто следи или протести пред Емирати :D

Имаме пари ама немаме простор за плати. Ова е според правилата. Не уништо лошото менаџирање на клубов и давање огромни плати на тотални просеци и вечно повредени играчи. Одозгора и тоа што не се квалификувавме во ЛШ дополнително не утепа.
За ново засилување имаме максимум од 6 милиони плата годишно да дадеме, што е премногу малку. Ова е не рачунајки го износот што треба да се стави настрана во случај Озил да потпише нов договор.

На клубов му треба тотална чистка.

А пак да ја накачат цената за картите? :D

Имаме пари ама немаме простор за плати. Ова е според правилата. Не уништо лошото менаџирање на клубов и давање огромни плати на тотални просеци и вечно повредени играчи. Одозгора и тоа што не се квалификувавме во ЛШ дополнително не утепа.
За ново засилување имаме максимум од 6 милиони плата годишно да дадеме, што е премногу малку. Ова е не рачунајки го износот што треба да се стави настрана во случај Озил да потпише нов договор.

На клубов му треба тотална чистка.
Ја прв пат слушам за ваква работа, не е ова нба па да има salary cap. Врз кој основ сити имаат ростер ко што имаат ондак?

Инаку за поздрав е потегот на Окс што одбил 220к/неделно од Челзи, 180 од нас и прифатил за 120к неделно да игра за Ливерпул. Желба за позиција пред кешот, браво. Ако Венгер продолжи со експериментите, очекувам наредната сезона и Белерин да принуди трансфер.

п.с. Друго е да сакаш, друго е да можеш да си нов Џерард. 6 години му требаа на Венгер да ја најде идеалната позиција за Окс (сакал неќел таму бил најпродуктивен) :D

Не,туку тотално спортивното од тоа.Затоа ми е муабетот дека пак ќе го прават Венгер крив,кога други се.Не е Венгер тој што го диктира тоа.

Giroud: "I've decided to stay. It's my choice, even if everyone does not understand it. I still want to win the Premier League here" #afc

Лудост или не, мора да се признае дека Жиру наш има карактер и е лојална хиена. Браво ! :)

Овој стварно нема да донесе замена за Окс...
577fc58ee38baaad0b60e25c3f4fb3b6.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom