Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И за ова дека немало пари мора да се каже дека е Венгер крив? Сите до еден од бордот колку побрзо си отидат толку подобро за клубот.
Имаме пари ама немаме простор за плати. Ова е според правилата. Не уништо лошото менаџирање на клубов и давање огромни плати на тотални просеци и вечно повредени играчи. Одозгора и тоа што не се квалификувавме во ЛШ дополнително не утепа.Немој да ми кажеш дека веруваш во овој спин дека клубот немал пари?
Ја прв пат слушам за ваква работа, не е ова нба па да има salary cap. Врз кој основ сити имаат ростер ко што имаат ондак?Имаме пари ама немаме простор за плати. Ова е според правилата. Не уништо лошото менаџирање на клубов и давање огромни плати на тотални просеци и вечно повредени играчи. Одозгора и тоа што не се квалификувавме во ЛШ дополнително не утепа.
За ново засилување имаме максимум од 6 милиони плата годишно да дадеме, што е премногу малку. Ова е не рачунајки го износот што треба да се стави настрана во случај Озил да потпише нов договор.
На клубов му треба тотална чистка.

Немој да ми кажеш дека веруваш во овој спин дека клубот немал пари?
Нек си даде оставка.Не,туку тотално спортивното од тоа.Затоа ми е муабетот дека пак ќе го прават Венгер крив,кога други се.Не е Венгер тој што го диктира тоа.
Нек си даде оставка.