Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Wenger on Mustafi: "He has a bad hamstring strain and will be out for a minimum of 21 days. He will have a good Christmas' [not playing]."

Сеќаам дека Габи има да ја посере некоја утакмица максимално:вонзем:

Wenger on Mustafi: "He has a bad hamstring strain and will be out for a minimum of 21 days. He will have a good Christmas' [not playing]."

Уште да го славеше.

Инаку денес многу ми се свиѓаше играта. И по голот некако како да знаев дека ќе ја свртиме затоа што и до тогаш некако ми беа конкретни кон голот. Имаше неколку добри обиде за пас во празно со која игра често сме биле многу опасни. Мислам дека Габриел и Холдинг можат да одговорат и дека одбраната ни е солидна секако. Искрено мене најомилен играч ми е Кок кој страшно добро знае да пресече топка. Одамна не сме имале деструктивец со толку добро читање на игра. И да да не испадне нон стоп дека критикуваме мислам дека Окс денес изигра солидна партија.

Тууууу штета не издржаа Стоук 2 против Челзи

Има доста шпекулации , а тоа дека не ни треба, не се лажете ве молам. Не кревајте акции до толку на тимов. :D

На чие место да игра? Евентуално Жиру да се продаде и како главен шпиц да е Дракслер и Санчез да оди крило(или обратно). Да не го купевме Перез ќе ни требаше во тимот, но ист профил на играч е како него.

На чие место да игра? Евентуално Жиру да се продаде и како главен шпиц да е Дракслер и Санчез да оди крило(или обратно). Да не го купевме Перез ќе ни требаше во тимот, но ист профил на играч е како него.

Како тоа Дракслер испадна шпиц ?

Еден интересен факт - Чех нема одбрането пенал од 2012

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom