Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Одлично, ајде сега и главните играчи- Озил и Алексис.

Ќе биде клање вечер, Венгер има ужасен скор против Куман, но многу успешем против Евертон кој баш и не е во форма, победа е имепратив, мора да победиме за со дуелот со Сити да бидеме релаксирани без притисок.

Како ме напиздија, евтин гол ептен, за никаде играме, немаме ритам, ќе треба многу нерви и среќа да се победи денес.

Со многу висок интензитет играат Евертон, во проблем сме ако не издишат у второ.

Мрш у курац сите до еден неспособни идиоти. Озил сакал 250.000 неделно, оди у Реал таму нека ти ги дадат пилиштар глуп.
Заслужен пораз, мизерна игра.

Куман е еден од оние менаџери кои Венгер никогаш нема да ги победи, штом го донесоа во Евертон знаев дека утакмиците со Саутемптон ќе станат полесни а со Евертон ептен тешки.

Ова е реприза од Саутемптон лани кога ни го начукаа исто беше мислам декември, Саутемптон како и Евертон беа умрени без победа којзнае одкога но тука секогаш е Арсенал да те извади од гомната.

Ај сеа без победа и за викендот и ете ја „борбата“ за титулата.

еден факинг Коман му е бугимен менаџер на Венгер
глупаци

So nash raspored i onajna Chelsea, Chelsea ima shansi da napravi dvocifre a prednost vekje vo dekemvri protiv nas.

каква борба за титула бе не зборете глупости
ова е иста прича секоја година
ја не верувам и да сме на коло две пред крај и да бидеме први не верувам у тимов не верувам воопшто
не ја заслужиле мојата доверба
никогаш повеќе
додека не ги видам да земат некоја титула, никад нема да верувам дека можеме нешто со тимов
слабаци и безрбетници

Да се разбереме, дури и да дадевме гол за 2-2 на крајот немаше да бидам задоволен, овие утакмикци треба да ги добиваме. Ќе се воздржам од други коментари до недела, ако успееме на овој пораз да одговориме со победа против Сити нема да биде голема штета, ама ако и таму не направиме ништо, а Челзи си ги земе рутинирано шесте бодови, толку ќе биде, не сме ние тим кој лесно може да достигне шест бода предност, со еден куп фиксни утакмици каде не добиваме бодови.

Kje bide devet boda dokolku nie izgubime kaj City, a Chelsea si gi dobie dvete.

Defoe ako ne spasi sutra i Moyes :)))

Да, девет, веќе сме три во дефицит. Тоа е, некои утакмици имавме и среќа, денес ич немавме, гол примен од непостоечки корнер, евертон во последна мунута вадат пред гол линија, можда имаше и пенал после тоа ќе треба снимка да се види.

Овој пораз требаше да дојде многу порано за да се освестат сите у клубот дека играме катастрофа,а не да ја тупат со таа непобедливост после прво коло,од новинари до сите.
Остајте и Челзи и мелзи,мора да си гледаме само во својот двор,да играме квалитетно константно.
После овој пораз уште толку повеќе ни е потребна победа на Етихад.

Ако почнам за Озил да зборам ќе се изнајадам гомна.

Пиченце од играч.

БТЊ не заборавајте дека тек треба да играме со 4 од топ 5 у гости :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom