Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Од толкава желба да игра сигурен сум и со минимална болка би сакал да не одмара. Почетокот на сезоната требаше да го пропушти, но кај него не постои одморот.

И Белерин повреден.
Иста песна секоја година.

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

Ноември убаво ни го спопикува, со овој десеткуван тим нема што да бараме овој месец, само Санчез да не е ништо посериозно, за Белерин јасно е дека е барем месец.

Подобро да одиме во формација 3-4-3 додека сме без Белерин.

И Казорла се заборави со повредата....

А Џенкинсон во одбрана не е?

Тогаш друга луда идеја, Ремзи како десен бек, има играно таму, има сила и брзина, мислам дека би бил солидна алтернатива.

Ако веќе барате десни бекови, ондак Кокелин :D

Инаку Џенкинсон ќе игра џабе комбинации, секогаш мора против Јунајтед да играме со шупачки тим, ќе има нервози.

Јас сум веќе помирен со неповолен резултат на Олд Трафорд, така да нема толку психички да страдам другиот викенд.

Еххх јa кoa викaв декa Гнaбри е злaтнo дете сите викaвте декa Кембел бил бoљи...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Добро ке беше да го имавме Гнабри како опција по крилата сезонава а ни Вилшир немаше да биде лошо да се има како алтернатива. Ваљда не очекуваа Санчез да има импакт каков што има централно па затоа се ослободија од крилните играчи очекувајќи Алексис да игра на лево а за десно крило да конкурираат Волкот, Ивоби и Окс.
Кога сум кај Алексис кој по мене е убедливо најдобриот играч сезонава (безразлика на бројките на Волкот), повредата не била сериозна како што се очекуваше па Чиле решиле да го играат под инекции следниот натпревар.:mad:

Што плачете сите по Гнабри ја незнам. Да беше толку добар ќе идеше во Баерн а не таму кај што отиде. И можеби самиот играч сакал да си иде не значи дека Венгер го продал намерно.
Секој играч има блесоци од време на време, но тоа не го прави класа играч. Просеци имаме еден куп.

Што плачете сите по Гнабри ја незнам. Да беше толку добар ќе идеше во Баерн а не таму кај што отиде. И можеби самиот играч сакал да си иде не значи дека Венгер го продал намерно.
Секој играч има блесоци од време на време, но тоа не го прави класа играч. Просеци имаме еден куп.

Апсолутно си у право, па дечкото не можеше место у ВБА да фати, а ние плачеме...
Башка и Кембел е бољи од Гнабри.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom