Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
NIce.jpg
[DOUBLEPOST=1478436334][/DOUBLEPOST]TooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooo

Последно уредено:
Сме имале фан во бел дрес. :pos:

Одлична игра, штета што не реализираа Озил/Волкот и Ивоби.

Добро игра втора половина на прво полувреме, жестоки дуели, ќе летаат црвени до крај.
Штета за Ивоби, требаше да му ја збрца.

Ивоби би требало рано да излезе, не треба да има гарантирано стартно место а во последно време не игра добро. Борбена утакмица иначе, само да не направиме некоја глупост у второ и ќе биде работа, имаме брзина и техника да ги фатиме неспремни, кретените ќе мора да не нападнат.

Малку е изгубен Ивоби, но, ако приметивте многу добро навлекува играч и остава простор за Монреал/Озил. На негова страна напаѓаме најопасно.

У курац, на тацна им го дадовме овој бод на гомнарите, ништо посебно не изиграа, зошто не ги добиваме овие дербија дома стварно не знам, супер почна ноември, ќе бидеме среќни ако земеме повеќе од четри бода на сите утакмици.[DOUBLEPOST=1478440820][/DOUBLEPOST]Ивоби го иксритукував неосновано, не играше добро, ама за онаа мизеријата Окс е Меси.

Глуп пенал дадовме, башка среќа и ние и кокошките имаа, Чех мора да се пофали одлични одбрани имаше, дури и за пеналот малку фалеше.
Штета.....:(:(:(

Не изиграа ништо посебно ама ни нашите не покажаа нешто посебно. Не бевме доволно конкретни вп нападот. Да му ебам мајката Санчез ли ќе се надрипува со Вертонген?
Па и оној Вокер не беше таков преварант мме, од такт ме извади со тоа глумењето.

Ако Санчез перманентно останува во средината на нападот, тогаш Окс мора да си замине и да се донесе ново крило како конкуренција на Ивоби, Окс нема да успее кај нас.

За пеналот, си беше пенал, но Дембеле го влечеше Кокелан баш пред 16-ник секунда пред тоа, плус на еден наш играч во прво полувреме скоро дресот му го сокинаа во нивниот 16-ник и немаше ништо, Ванајама ги испокрши играчите едва два фаула заработи и ниеден картон, не го гледам тоа како оправдување оти мораа поквалитетно да заиграат но сепак треба да се спомне

Мораше и Косчелни некогаш да ја посерит ама немораше баш против тотенхем... убедливо најбеспотребен пенал некогаш направен. А за Окс неам зборој веќе...

Olivier Giroud's greatest fear has been revealed and it's brilliant

his biggest fear was alien TV character, ALF.

According to Giroud, his older brothers used to tease him about the 1980s American sci-fi sitcom character. But while the Frenchman can joke about it now, it was no laughing matter for the Gunners star, at the time.

:pos::pos::pos:

По лоши измени сме немале долго време. ОКС за без пари нека го шитнат. Неќам презимето ни во „повредени“ да му го видам.

Ремзи не беше толку лош, Жиру си е Жиру, ако го погодеше тој ударот со глава ќе го славевме тука, неговата улога е тоа,проблемот е што денес ни Озил ни Алексис не играа добро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom