Bojan Van Buuren
Колектор
- Член од
- 11 април 2008
- Мислења
- 8.394
- Поени од реакции
- 12.058
Да, го избркалеГо избркаа од Сител?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, го избркалеГо избркаа од Сител?![]()
Повреден е Дебуш. И зошто да не оди со Џенко? Имаше една солидна сезона со Вест Хем. Да ја крене играта за уште едно ниво погоре и би бил сериозна конкуренција за Белерин.
Официјална изјава од клубот, на Арсблог кажаа. Има шпекулации дека се спукал со Венгер ама не ми се верува дека се точни.[DOUBLEPOST=1479389152][/DOUBLEPOST]Кај прочита дека е повреден?
Најверојатно ни Алексис нема да е прва постава. И јас немам некои големи очекувања од натпреварот. Ако нешто ме има научено историјата како фан на Арсенал тоа е дека кога директен конкурент е тотално вон форма ние сме тие што им ја дигаме. Уште сега го гледам грчот во играта и голот од контра во нашата мрежа.Без Белерин и Казорла а против Мурињо на Олд Трафорд, што да се очекува- ништо, не се нервирајте уште сега ви кажувам, проблемот е што без Белерин ќе бидеме уште цел месец на позиција на која имаме најслаба замена, освен тоа Венгер ништо конкренто не кажа и за Казорла, демек не беше голема повреда ете го пак еден куп утакмици ќе пропушти.
Ако стварно се има спукано со Венгер поради фактот што не игра прва постава заслужува да биде пратен да тренира со петлињата по казна. Настрана тоа што Белерин е господ бог за него, кој е тој Дебуши да има загарантирано првотимско место во Арсенал? Се бореше за опстанок со Њукасл пред да го потпишеме.Да, зошто на Арсенал апликацијата го нема у повредени, а знам за наводната повреда ама тоа беше оддамна. Има нешто меѓу него и Венгер.
Ако стварно се има спукано со Венгер поради фактот што не игра прва постава заслужува да биде пратен да тренира со петлињата по казна. Настрана тоа што Белерин е господ бог за него, кој е тој Дебуши да има загарантирано првотимско место во Арсенал? Се бореше за опстанок со Њукасл пред да го потпишеме.