Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
CtJIoSPW8AAWZaE.jpg:large

Зашо никој Ивоби не го спомнал бе, дечкото растур направи, пасови мелем за очи. Чиста 10ка и заслужено MOTM :love::love:

Голема грешка си. :D

Ех сега ме демантираш. Не се важи сега претходно требаше ;). Шала на страна Мустафи не го критикувам ни најмалце иако имше некои реакции кон него чито поради тоа што е нов и очекувано е да има по некој испад. Уиграни дефанзивци прават киксови така да му опросувам и да згреши. Поентата пред тоа ми беше дека и Холдинг е доста солиден и мислам дека има иднина во него. Со нотингем доста стабилно ми изгледаше и ја избиваше без паника.

Moжеби сепак сме сите грешка, може Венгер знае повеќе од нас, со Санчез во нападот и без Жиру да не кочи и успорува изгледаме баш како Арсенал, брзо течно и прецизно, фантазија.
Eee ja уште кога ти викав, и цели статии постирав, ама нема кој да ги чита (ова не мислам на тебе, зашто баш со тебе ја развивме дискутијата окулу Санчез шпиц).
Иако е сеуште рано, дава добри знаци оваа тактика на Венгер

За мечот од вчера немам збор, чиста 10ка за сите.

Волкот во живот вака се нема борено на терен. Ако живеев во Лондон ќе му речев на Венгер да ми даде 10 мин пред секоја утакмица да му јадам гомна за да го мотивирам, нема потреба да ме плаќаат јас ќе им плаќам.

Ивоби е Белерин од пред две години, едноставно детево партал прави за ралика од Окс, кој со години е кај нас а има само по неколку блескави моменти во годината.

Белерин првите неколку утакмици ми делуваше изгубено ама последниве две се врати во нормала. Секоја чест за таа негова брзина, колку чисти голови ни има спасено и самите не сме свесни. Исто така заедно со Волкот не му дадоа да мрдне на Азар.

Кај Џака само една работа не ми се свиѓа, а тоа што подпадна под влијание на публиката и од неизградена ситуација шутна. Вчера пак не беше ништо страшно оти челзи првиот шут го имаше во 80мин, ама на др утакмици тоа може многу да значи.

Озил-Санчез партали направија капа доле.

Кокелан- сигурно е некој мускул, се надевам нема да отсуствува повеќе од месец.

Искрено ако во секоја дерби утакмица влегуваат со ваква мотивација, 70% од дерби утакмиците ќе ни бидат победи. Сега полека полека да гледаме да ја намалиме разликата со Сити не е голема ама во нашава лига знаеме дека работите никогаш не одат според планираното.

Поздрав и се читаме наредна утакмица.

Здраво друштво,вас како фанови на Арсенал да ви се понудам,може ќе помогнам некому,продавам карти за натпреварот Лудогорец - Арсенал за секторите А и В(цена 3200) и Б и Г(2600) .

P7236189.jpg

Еве и слика да видите,секој заинтересиран може да ме контактира.

И да,честитам за вчера ,добра утакмицa!

Koscielny and Mustafi are yet to concede from open play in the 3 PL games they have played together so far.

Ништо нема ни во шпекулации за продолжување на договорите на Санчез и Озил :unsure:
А и на Ремзи му истекува наредното лето изгледа, со него шо правиме ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom