Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не, зошто тоа не е статистика :/

И @Факе само у една работа не се сложувам со тебе, дека нема лидер у тимот и дека нема играч кој има предиспозиции за лидер, баш напротив според мене го имаме тој, Алексис. Јес да го тупи многу со дриблинзи и се тоа, ама мислам дека е лидер у тимот коа станува збор за борбеност, никогаш до сеа не се откажал од борба, дури и коа водиме да речеме со по 2-3 гола разлика увек напаѓал исто како и у прва минута.
Далеко е Санчез од лидер...
Никад не сум видел да повикнува да координира соиграчи или да дели совети, тоа шо е борбен е само дел.
Стариот најубаво ќе е да си истера преостатокот од договорот и ако нема посериозни напредоци наредната сезона, како ПЛ/ЛШ титула наредната сезона, нека си се пресели во канцеларија како спортски директор или некоја слична функција, доста кисна на отворен студ и дожд по Англија, мада знам дека за сценариово мало морѓен.

Далеко е Санчез од лидер...
Никад не сум видел да повикнува да координира соиграчи или да дели совети, тоа шо е борбен е само дел.
Стариот најубаво ќе е да си истера преостатокот од договорот и ако нема посериозни напредоци наредната сезона, како ПЛ/ЛШ титула наредната сезона, нека си се пресели во канцеларија како спортски директор или некоја слична функција, доста кисна на отворен студ и дожд по Англија, мада знам дека за сценариово мало морѓен.
Абе шo знaм, у прaвo си не викaм не, и јa реткo гo глеaм дa oргaнизирa игрaчи aмa ипaк мислaм декa ни е лидер у тимoт, декa негoвaтa игрa е тoa штo требa дa гo нoси тимoт oн плејсес aмa ете oд х у причини не гo нoси.
Инaче зa пензиoнерoн, не знaм кaкo имaш уште oптимизaм декa нaреднa сезoнa ќе иaме прoгрес у лш или пл aкo oн oвaa сезoнa гo усрa тимoт...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Не, зошто тоа не е статистика :/

И @Факе само у една работа не се сложувам со тебе, дека нема лидер у тимот и дека нема играч кој има предиспозиции за лидер, баш напротив според мене го имаме тој, Алексис. Јес да го тупи многу со дриблинзи и се тоа, ама мислам дека е лидер у тимот коа станува збор за борбеност, никогаш до сеа не се откажал од борба, дури и коа водиме да речеме со по 2-3 гола разлика увек напаѓал исто како и у прва минута.
Kако не е статистика - број на црвени картони досудени за и против Арсенал што е тоа?

Инаку што сте се фатиле за утакмицава незнам, сезонава е заебена уште многу одамна кога губевме натпревари дома со екипи како Свонси, Вотфорд и остали глуперди.

Kако не е статистика - број на црвени картони досудени за и против Арсенал што е тоа?

Инаку што сте се фатиле за утакмицава незнам, сезонава е заебена уште многу одамна кога губевме натпревари дома со екипи како Свонси, Вотфорд и остали глуперди.
Океј, ја го глеав како факт, у право си :D

Иначе ја цело време си хејтам, не е само оваа утакмица :D

Сезоната беше разнишана уште од оној резултат со Ливерпул, тие ебани пет минути што не издржаа.

Дефинитивно се падна у вода на утакмиците со Јунајтед и Свонси, особено втората.

Денес само ни беше потсетник како Арсенал на една утакмица може се да заебе дури и кога не игра за нешто.

Пак ќе кажам, Венгер секако нема да замине или да биде отпуштен сезонава, но нека истера догодина и крај, толку да биде. Дури и да му биде понуден нов договор треба он да го одбие, ако стварно клубот му значи, секое продужување на договорот на Венгер е само продолжување на статус-кво и чмаење ов место 10 години, додека фудбалот околку нас се менува.

Само што изгледав хајлајтс, трагедии бил натпрваров, ептен се таленти, како успеа така да го усерат првото полувреме тоа е чудо.... Не ми се верува дека шупакот хет трик им брцна, да му се мочнам у тоа плетенките. Катастрофа скок нашиве, го оставаат Керол со Белерин у дуел ко втф :pos::pos:.
Тоа е момци. повеќе среќа наредна година.

Ај дa не се мaчaм, пуштете линк oд пресoт пoсле нaтпревaрoт

И после секоја година правиме анализи кога ја губиме титулата. Ми се смачи веќе од ваков мизерен, мизерен Арсенал, кој нема свое јас во Светот на фудбалот. Бљак.

Ако комшиите завршат пред нас мора да има промени во тимот. И самиот Венгер треба да е свесен колку очајна сезона истера и какво реметење ќе има на негова сметка.

Збoрoт "aкo" вo пoстoт нaд мене е вишoк и непoтребен.

Збoрoт "aкo" вo пoстoт нaд мене е вишoк и непoтребен.

Ако пишам без услов ќе испаднам најголем хејтер и воедно предавник(дека сакам да завршат пред нас). Сепак ако го добиеме заостанатиот натпревар ќе бидеме на само -3 од нив. Недостижни се само Лестер да бидеме реални.

И кој да биде после Венгер ?
Од тие подобрите у ова занимање скоро сите ги фатија клубовите веќе
Миррор анкета, никој од овие напоменатите не ни одговара...
Who would you like to be Arsenal's next manager?
  • 7.5% Frank de Boer
  • 4.0% Steve Bould
  • 6.2% Brendan Rodgers
  • 9.4% Manuel Pellegrini
  • 40.1% Diego Simeone
  • 32.8% Other

Роџерс бре. И онака нишо не праиме, барем голови да глеаме.

Многу пати сум кажал, не ни треба големо име туку наша легенда што играла под водство на Венгер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom