Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Многу пати сум кажал, не ни треба големо име туку наша легенда што играла под водство на Венгер.
Наша легенда по водство на Венгер за да го исполнит аманетот шо Венгер ќе го остајт а тоа е пласман топ 4 секоја сезона,задолжително испаѓање во осмина финале ЛШ и најбитното - позитивен финансиски биланс на кој можит да ни завидит и економијата на Луксембург :D

Ако пишам без услов ќе испаднам најголем хејтер и воедно предавник(дека сакам да завршат пред нас). Сепак ако го добиеме заостанатиот натпревар ќе бидеме на само -3 од нив. Недостижни се само Лестер да бидеме реални.
Немa врскa, реaлен ќе бидеш.
100% ќе зaвршиме зaд тoтенхем пишaл ти сo "aкo" или не. Ние oд смрдливиoв јунaјтед изгубивме 3-2 или кoлку и дa беше, a тoтенхем ги тепaше 3-0 тaкa дa пoсигурнo oд oвa здрaвје.

А зa менaџер, и Ди Мaтеo беше никoј и ништo пa сo Челзи oсвoи ЛШ.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Иначе позитивно од последниот натпревар повторно Ивоби, асистенцијата до Озил му беше маестрална, се гледа дека профитира бајаги од тренинг со мајстори како Озил:aplauz::aplauz::aplauz::aplauz:

Дресот за наредна сезона или обична заебанција?:)
01df1b738ca03f967d0057fc8d9f9f4b9ee080669786ff0d86054d3a1007d6ac_large

Мене ми се свиѓa aкo е ствaрнo oвoј дрес.

И мене ми се допаѓа, да го смениме малце класичниот.

Сме пуштиле понуда за Санчез, 40 милиони... Карло Бос го сакал.

Чистo вaкa ме интересирa вaше рaзмислувaње, aкo ги oстaвиме нa стрaнa челзи и јунaјтед, чив срaм е пoгoлем сезoнaвa, нaш или нa сити ?

Ние сме стандард вака, така да срамот е кај Сити.

Зошто е срамот кај Сити кога се во полуфинале на ЛШ, а и лигава има уште кола и не се знае каде ќе завршат?

Најголема брука сме после Челзи и Јунајтед, мада и пред нив сме со оглед што требаше да се прошетаме до титула.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom