Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат како ја базираш ти оваа работа со Ремзи демек подобар ованзифен средњак бил од Санти ? Врз која основа ? Тоа што Ремзи влага во е3ден куп гол шанси ? Пасеви напред ? Направени гол шанси или клучни пасеви ? Дај нешто брат.Зoштo oвa гaрaнт беше зa мене нaменетo, aјде дa oдгoвoрaм
Никoј тукa не кaжa декa целиoт oфaнзивен дел нa тимoт се бaзирa нa Ремзи и декa сaмo oн е тoј шутирa, туку декa Ремзи oфaнзивнo е мнoгу пoдoбaр негo Сaнти, и тoa е фaкт. Дa немaше Ремзи тoлку лoшa реaлизaцијa и преку гoлoви ќе беше пoкaжaнo oвa.
А сеa еднa другa рaбoтa, мнoгу ми е гaјле шo сме тепaле денес, мене oвaa пoбедa ништo не ми знaчи зoштo ипaк сме нa -11 oд Лестер и сме нaдвoр oд ФА куп тaкa дa мoже сaмo дa се сликaме сезoнaвa...
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Santiago Cazorla, Arsenal midfielder statistics | Barclays Premier LeagueБрат како ја базираш ти оваа работа со Ремзи демек подобар ованзифен средњак бил од Санти ? Врз која основа ? Тоа што Ремзи влага во е3ден куп гол шанси ? Пасеви напред ? Направени гол шанси или клучни пасеви ? Дај нешто брат.
Може имаме поразлични мислења шо треба да прави еден б2б играч, незнам ...
ЕвеДе кажете ја странава кај шо ги праите споредбиве![]()
Santiago Cazorla, Arsenal midfielder statistics | Barclays Premier League
Aaron Ramsey, Arsenal midfielder statistics | Barclays Premier League
Еве статистиката му е подобра, мада Казорла е долго повреден ама дури и да не беше, пак мислам дека немаше да го стигне Ремзи у статистикава. Има повеќе од дупло поише шутеви.