Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ова голманов фостер против нас бранеше како на 380волти, против лисициве ни пола не е од тоа!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Зoштo oвa гaрaнт беше зa мене нaменетo, aјде дa oдгoвoрaм :D
Никoј тукa не кaжa декa целиoт oфaнзивен дел нa тимoт се бaзирa нa Ремзи и декa сaмo oн е тoј шутирa, туку декa Ремзи oфaнзивнo е мнoгу пoдoбaр негo Сaнти, и тoa е фaкт. Дa немaше Ремзи тoлку лoшa реaлизaцијa и преку гoлoви ќе беше пoкaжaнo oвa.

А сеa еднa другa рaбoтa, мнoгу ми е гaјле шo сме тепaле денес, мене oвaa пoбедa ништo не ми знaчи зoштo ипaк сме нa -11 oд Лестер и сме нaдвoр oд ФА куп тaкa дa мoже сaмo дa се сликaме сезoнaвa...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Брат како ја базираш ти оваа работа со Ремзи демек подобар ованзифен средњак бил од Санти ? Врз која основа ? Тоа што Ремзи влага во е3ден куп гол шанси ? Пасеви напред ? Направени гол шанси или клучни пасеви ? Дај нешто брат.
Може имаме поразлични мислења шо треба да прави еден б2б играч, незнам ...
бтв
1934612_10205257751357266_8984997868642205242_n.jpg

Брат како ја базираш ти оваа работа со Ремзи демек подобар ованзифен средњак бил од Санти ? Врз која основа ? Тоа што Ремзи влага во е3ден куп гол шанси ? Пасеви напред ? Направени гол шанси или клучни пасеви ? Дај нешто брат.
Може имаме поразлични мислења шо треба да прави еден б2б играч, незнам ...
Santiago Cazorla, Arsenal midfielder statistics | Barclays Premier League
Aaron Ramsey, Arsenal midfielder statistics | Barclays Premier League

Еве статистиката му е подобра, мада Казорла е долго повреден ама дури и да не беше, пак мислам дека немаше да го стигне Ремзи у статистикава. Има повеќе од дупло поише шутеви.

Ќе почекаме наредната сезона и ќе видеме кој ќе игра тамо па ќе одлучиме, сега различно гледаме на работите. Може наредната и двајцата ќе седат на клупа :D
Capture.PNG

Де кажете ја странава кај шо ги праите споредбиве :icon_mrgr:

Santiago Cazorla, Arsenal midfielder statistics | Barclays Premier League
Aaron Ramsey, Arsenal midfielder statistics | Barclays Premier League

Еве статистиката му е подобра, мада Казорла е долго повреден ама дури и да не беше, пак мислам дека немаше да го стигне Ремзи у статистикава. Има повеќе од дупло поише шутеви.

Абе остај статистика Санти како што знае да задржи топка и да скрие на средина ан терен ниеден друг неможе. Едино Озил знае ама многу често поснажни играчи на сила му ја одземаат а судииве во англија тоа не го судат како фаул. Санти има подруга улога секогаш кога не напаѓаат а имаме вотство едини е што знае да изнесе топка ван 16 метри и да ја зачува за да имаат да креираат контра. Ремзи е дупе за таа работа и немам видено саглам контра од него а знае многу често и да им подаде на противничките играчи. Затоа за мене Казорла> Ремзи

Елнени=Казорла>Ремзи. Елнени против бункераши, а Казорла против напаѓачки тимови. Ремзи не се снаоѓа добро ни во двата случаи. Најпродуктивно изигра на крилната позиција кога немавме повредени играчи на неговата позиција сезонава.

Читам некој пак лудувал по дискотеки викендов....

Да, наместо некој да се фокусира на тренинзи, се глупира во три по полноќ.

Треба да се чистиме од вакви играчи, само плата земаат и го уништуваат угледот на тимот. Талент ќе си остане дур се пензионира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom