Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум фанМе интересира дали остана барем некој фан на форумот (или општо во светот) кој уште може да најде оправдание и оптимизам во ситуацијава.
Не сум фан, ама ако ги тепате Тотенхем у сабота, во најлош случај после тоа коло ќе сте -6 од прво место со 8 утакмици до крајот.
Оваа коло само потврди дека и Тотенхем се смешна екипа без карактер, не само што изгубија него Вест Хем ги издоминира.
Не сум фан, ама ако ги тепате Тотенхем у сабота, во најлош случај после тоа коло ќе сте -6 од прво место со 8 утакмици до крајот.
Оваа коло само потврди дека и Тотенхем се смешна екипа без карактер, не само што изгубија него Вест Хем ги издоминира.
Ама шо ги мешаш Ремзи и Жиру сеа ?@Bojan Van Buuren Тагот и прашањето наменети за мене и @Cannon ти се апсолутно непотребни. Понепотребни дури и од твојте коментари дека Ремзи игра добро во последно време и дека Жиру бил најслаб против Лестер дома.
Ако не земете 3 бода у сабота, сите други калкулации паѓаат у вода - барем за вас фановите. Титулата Арсенал ќе ја изгуби од тимови кои и сами незнаат како се у оваа позиција.Види, титулта не е решена уште, посебно ако победиме со Тотенхем.
Али греота е Лестер дане ја земе, ептен греота. Не зслужуваме ние.
А Вест Хем не се воошто за потценување посебно дома и посебно вторава половина мислам дека немаат едно 10 натпревари пораз дома, ако гледаш така они се само 5 бода позади нас, а треба да играме со нив, во најлош случај ако изгубиме од Тотенхем а Вест Хем победи разликата ќе биде само 2 бода![]()