Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Немам поима кој е дечково што сме го потпишале, како и многу други така и јас не следам баш Швајцарско првенство :) Ако на некој не му е мака да каже збор два за него би било супер, ако не да сте живи и здрави :)

Одлично пишано (y)
http://bet.unibet.co.uk/football/pr...ngth-makes-him-perfect-striker-arsenals-title
(y)
“I would like to tell [the fans] that, although you have not seen much of me, I promise I will contribute positively with the team. I am hoping that we win the Premier League and cup this season, and the Champions League as well.”
Read more at http://www.arsenal.com/news/news-ar...an-indescribable-feeling-#yULReMFfVVUCmdsT.99
Arsene Wenger " I wanted a player who can play defensive and box-to-box"
12400800_447247348815311_9103308351058727220_n.jpg

Последно уредено:
Moменталната разлика од 3 поени од Сити е резултат само на победата над нив пред 2-3 недели кога игравме.
Знаејќи дека им гостуваме на нив, и на Јунајтед и на Евертон тоа е премала предност според мене.
Иако имавме неколку шанси да ја зголемиме предноста не успеавме, според што трката ќе биде тешка и неизвесна до крај

^^^ Woow не знаев дека Ремзи од 2011 до сега дал само 5 гола :tapp::facepalm:
ова слободно може да биде еден од најглупите муабети некогаш поврзани со спортот

^^^ Woow не знаев дека Ремзи од 2011 до сега дал само 5 гола :tapp::facepalm:
ова слободно може да биде еден од најглупите муабети некогаш поврзани со спортот

На сликата се 6 бе слепец. :D

Значи сега имаме арап во тимот, или правилно е арабјанин.

Што и да е, нека испадне ептен јак играч, оти ептен ни треба квалитет на таа позиција, името и цената не мора секогаш да значат нешто во фудбалот.

Ако оцени Венгер дека е спремен, ќе го има огненото крштевање во недела, ако на тој терен успее да изигра квалитетно, ќе го биде.

Кај Жиру ме нервира тоа што 100% шанси многу утнува, а дава голови од многу тешки ситуаци. Мора да се поправи во тој сегмент.

Кај Жиру ме нервира тоа што 100% шанси многу утнува, а дава голови од многу тешки ситуаци. Мора да се поправи во тој сегмент.
Вчера нападот не беше крив.
Ако дадеш 3 гола и пак не победиш значи дека одбраната потфрлила.
Многу аматерски изиграа вчера цела одбрана, и средниот ред кој беше непостоечки.

Вчера нападот не беше крив.
Ако дадеш 3 гола и пак не победиш значи дека одбраната потфрлила.
Многу аматерски изиграа вчера цела одбрана, и средниот ред кој беше непостоечки.

Во постот ништо не спомнав за утакмицата, уште помалку кој е кривецот за нерешеното.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom