Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Па и да им беа здрави штоперите на Ливерпул пак треба да ги тепаме, а не па вака. Вака и не ни сакам да го видам Санчез у прва постава, може да речеме од клупа да влезе. И без Санчез иаме доволно квалитет за да ги тепаме Ливерпул.

Него со Сандерленд сакам да го видам Чејмберс како дмф.

Волкот
Кембел Ремзи Окс
Фламини Чемберс
Гибс Мертесакер Габриел Дебуши
Оспина

Нека се излезе со искусен состав, лошо би било како бранители на трофејот да отпаднеме уште првата рунда.

Abe sanderlend ke igraat so rezervi. Igrame doma, mozeme i so decata da gi dobieme a i da ispadneme nema da mi e krivo, ideme all in vo ligata.

Анри, Пирес тука се мотка цело време, еве сега и Љумберг, шо ќе правиме? рејунион на непобедливите?:icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1452277349][/DOUBLEPOST]AskOzil.JPG AskOzil1.JPG

Последно уредено:
To sho trojcata se sega tuka, to kazhva kakva energija imase megu ekipata togash. Ljubov. 3ca od edna generacija da ti se vo timot koj kako trener koj kako sovetnik. Ushte Bergkamp fali.

Треба да го смениме Мертесакер киксерот...

Сега ја пуштам утакмицава, мислев од 18 и 30 играме.Срединава ни е страшна, еден класичен везњак нема.

Топ се Ивоби и Кембел, а и голов многу паметно изиграно, и асистенцијата, а и голот.

Окс и Чејмберс највеќе имаат истрчано а најголеми трупци се.

Ми се смачи веќе да јадете гомна за Окс, ама буквално ми се смачи , поарно да одам на некој друг фан клуб или да направам нов фан клуб "Фан клуб Арсенал ( без јадење гомна за Окс ) "

И баш кога на утакмицава Окс си е таман пак за него се јаде гомна...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom