Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Скaј пренесе декa гo испуштил тренингoт. Не знaчи декa сигурнo ќе си oди aмa oвa сo тренингoв и изјaвaтa нa Гинтер јa пoдгревa aтмoсферaтa. Јунaјтед мислaм декa немa ни теoретски шaнси дa гo земе, aкo иде негде мислaм декa би бирaл меѓу Арсенaл и Либерпул и декa би гo избрaл Ливерпул и пoкрaј тoa штo имaaт oпции вo нaпaдoт зoштo гaрaнт Клoп ќе гo избере негo зa прв тим, a не Бентеке.
Oбaмејaнг бaш дoбрo би се снaшoл кaј нaс, вистинскa кoнкуренцијa нa Жиру зoштo е Вoлкoт сo реaлизaцијa.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Ја пренесува шпекулацијата, но целта ми беше да ја прочиташ изјавата на шефот.
aко мислиш на Венгер тој само изјави дека ќе има трансфери во Јануари, никогаш не кажал за Аубумејанг
и шефот на Борусија никаде не ги спомнува Арсенал

aко мислиш на Венгер тој само изјави дека ќе има трансфери во Јануари, никогаш не кажал за Аубумејанг
и шефот на Борусија никаде не ги спомнува Арсенал
Па и јас не реков дека сигурно завршува кај нас, само дека е достапен како опција.

Па и јас не реков дека сигурно завршува кај нас, само дека е достапен како опција.
па многу играчи се слободни, ама незначи дека има некоја логика сите тие да се поврзуваат со Арсенал

па многу играчи се слободни, ама незначи дека има некоја логика сите тие да се поврзуваат со Арсенал
Секој играч кај нас што е дојден бил претходно поврзуван со Арсенал.

Последно уредено:
Овој Индајкајла и лукас го демантираше... до тој степен шири шпекулации...

Рома сакале да го потпишат Шчесни.
Ја не би го давал, мада не верувам дека он ќе сака да му биде резерва на Чех...

Еј не е дека ве плашам или нешто, али Ален има поише асистенции од Озил у 2016...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom