Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Kaков Иско, какви бакрачи, не гледате зимава некој друг освен египѓанецов.

^ @Mad_Coko , сликава е мислам од второ полувреме, затоа што накисна прво па морал да се пресоблече :D

Му рекле од Пума да ги изрекламира новите тренерчиња.

Јa пa бaш мислaм декa немa дa биде сaмo Елнени, не декa ќе видиме некoе име oд кaлибaрoт нa Искo aмa дефинитивнo ќе земеме 2-3цa Елненoвци.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Kaков Иско, какви бакрачи, не гледате зимава некој друг освен египѓанецов.

^ @Mad_Coko , сликава е мислам од второ полувреме, затоа што накисна прво па морал да се пресоблече :D
Не бе, мислам дека цела утакмица ги носеше.Ама во секој случај убави се тренерчињата, ме бендисаа, може ако си најдам 80 фунти на земја да си ги порачам.

Исто јако ми беше вчера кога го постигнавме голот, хрватов на спорт клуб вика: "Еве сега еден РУДАРСКИ ГОЛ за Арсенал" да фак???:D

Ќе земе некој сеоски Лам за сите позиции да ги покрие со еден играч. :D

Elneny sigurno doaga. Drugo zasliuvanje bi bilo desen bek, t.e zamena za Debusi. Tolku ke bide od Arsenal ovoj transfer period. Wenger nemozese preku leto da najde dobar spic, ne pa zimava. I wenger rece deka na krila sme dobro pokrieni tuku deka vo sredinata sme tenki. Mene za destruktivec mi se dopaga Wilson od Watford, go imam gledano na 4/5 utakmici sezonava, kine. Odlicna konkurencija za coq bi bil. Arteta i Rosicki da mozat da izigraat nekoja utakmica ovoj mesec ipol bi bilo super :)

Elneny sigurno doaga. Drugo zasliuvanje bi bilo desen bek, t.e zamena za Debusi. Tolku ke bide od Arsenal ovoj transfer period. Wenger nemozese preku leto da najde dobar spic, ne pa zimava. I wenger rece deka na krila sme dobro pokrieni tuku deka vo sredinata sme tenki. Mene za destruktivec mi se dopaga Wilson od Watford, go imam gledano na 4/5 utakmici sezonava, kine. Odlicna konkurencija za coq bi bil. Arteta i Rosicki da mozat da izigraat nekoja utakmica ovoj mesec ipol bi bilo super :)
Кој е тој Вилсон од Вотфорд?Таму се Капуе, Вотсон и Бехрами.:D

Артета мислам дека се враќа за наредна утакмица.

Венгер во тренречиња на синоќешната утакмица, до сега не ми текнува да носел тренерки на натпревар, секогаш е костимосан.
arsenal-manager-arsene-wenger-during-the-barclays-premier-league-picture-id503177998

Хахах баш истото и ја го кажав кога го видов во тренерки , првпат во животов го гледам со тренерки. :D Му стојат да му ебам стариот

Ben Watson, my bad :) fala na ispravkata [emoji1]
Брат стар е вој 30-31 год сигурно има, се сеќавам порано додека беше во Виган, скоро цела сезона беше повреден и секогаш точно се враќаше последните 10 утакмици од сезоната, ќе ги изиграше на високо ниво ќе се спасеа Виган, од другата сезона пак уште во прво коло се повредуваше.

Изгледа дека на Гнабри ќе му биде прекината позајмицата, многу лоша одлука беше ова на раководство на Арсенал, кај се дава играч како Гнабри на позамица во тим чиј тренер е Тони факинг Пулис шо игра формација 8-1-1.
Па за кај него да играш прва постава треба да бидеш висок > 1.85м, да трчаш 20км на утакмица, да можеш да препливаш 1000м под вода во еден здив, хемоглобинот да ти биде 17.5 промили, да имаш задавено гризли со голи раце и да си отпорен на отров од кобра.

Брат стар е вој 30-31 год сигурно има, се сеќавам порано додека беше во Виган, скоро цела сезона беше повреден и секогаш точно се враќаше последните 10 утакмици од сезоната, ќе ги изиграше на високо ниво ќе се спасеа Виган, од другата сезона пак уште во прво коло се повредуваше.

Изгледа дека на Гнабри ќе му биде прекината позајмицата, многу лоша одлука беше ова на раководство на Арсенал, кај се дава играч како Гнабри на позамица во тим чиј тренер е Тони факинг Пулис шо игра формација 8-1-1.
Па за кај него да играш прва постава треба да бидеш висок > 1.85м, да трчаш 20км на утакмица, да можеш да препливаш 1000м под вода во еден здив, хемоглобинот да ти биде 17.5 промили, да имаш задавено гризли со голи раце и да си отпорен на отров од кобра.
Go smetam Coq dobar za prv tim, ovoj da e bekap i da ima epizodi ulogi kako Flamini i Arteta koi ke gi nema na leto najverojatno, eden iskusen igrac kako nego i Elneny ke bidat dovolni mislam za da se pokrie taa pozicija :)
Gnabry se vraka bidejki Debusy ke odi vo WBA, a ima pravilo vo PL samo eden igrac moze da se pozajmi od tim. Znaci i desen bek ke se kupuva ili pak uste den vo sredina, a Chambers bi bil zamena za desen bek :)

Добро а тој Ел Нени ако е купен што не го објават, аман веќе у пм. Барем да знаеме на што сме, и плус да му се даде шанса со сандерленд да осети малце аглиска игра. Во овој месец играме и со Ливерпул и со Чезлзи, незнаеш кога може да затреба. Мислам дека ако дирекно го стави во игра со Ливерпул или Челзи, ќе се изгуби и ќе испадне промашен трансфер.

Добро а тој Ел Нени ако е купен што не го објават, аман веќе у пм. Барем да знаеме на што сме, и плус да му се даде шанса со сандерленд да осети малце аглиска игра. Во овој месец играме и со Ливерпул и со Чезлзи, незнаеш кога може да затреба. Мислам дека ако дирекно го стави во игра со Ливерпул или Челзи, ќе се изгуби и ќе испадне промашен трансфер.
Од ББЦ објавија дека се работи на работната дозвола. Тоа го кочи трансферот.

Toj i ako dojdi sigurno nema da bidi prva opcija za nishto. A ni vtora. Arteta se oporavuva i mislam deka kje bidi prv izbor. Samo mu trebaat mechevi na Arteta.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom