Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ја го обвинив Чех зошто реално лоша проценка имаше, ај ние шо мислиме дали топката иде во гол или не е друго, ама он е професионален голман, лоша проценка имаше и тоа е тоа.
Ај за тоа со Вест Хем дали се испружил или не ќе збориме до утре, ама за ова треба сите да се согласиме дека лоша проценка имаше.

Ја го обвинив Чех зошто реално лоша проценка имаше, ај ние шо мислиме дали топката иде во гол или не е друго, ама он е професионален голман, лоша проценка имаше и тоа е тоа.
Ај за тоа со Вест Хем дали се испружил или не ќе збориме до утре, ама за ова треба сите да се согласиме дека лоша проценка имаше.

Каква е тоа лоша проценка кога топката отиде во аголот ? Буквално во аголот и топката да идеше со 2км на час, немаше да ја одбрани заради прецизноста и близината на ударот. Му шутна од 18м ебате, не од 40.

Гравитацијата беше крива. :D
Реално ваква топка не се брани, само некој висок како @Gazpapir би ја фатил. (+2м)

Каква е тоа лоша проценка кога топката отиде во аголот ? Буквално во аголот и топката да идеше со 2км на час, немаше да ја одбрани заради прецизноста и близината на ударот. Му шутна од 18м ебате, не од 40.

Сака да каже дека проценката на Чех беше топката да оди покрај голот, а не дека имаше шанси да ја одбрани. Барем јас така го сфатив. :D

Ете убaвo ме сфaтил Фaке шo сaкaм дa кaжaм.
Јa кo шo приметив oд зaбaвенaтa снимкa Чех јa oстaви тoпкaтa зoштo мислеше декa ќе oди нaдвoр oд гoлoт и зaтoa иaкo беше блиску дo тoпкaтa не тргнa дa брaни.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

"Този удар изглездаше като душел од друга планета." Добро кажа коментаторот. :D

Обаче, душел :pos: леле шо сакам да изгледам една утакмица со бугарски коментатор, ќе се валкам по подот од смеење

Дупи ги пластичните!! Оваа сезона сите коцки ви се редат мора шампиони годинава да бидете!! Ваква шанса не се пропушта!!

Не знам што мислите дека е Чех, некое чудовиште што скока по два ипол метри од место? Таа топка не се фаќаше едноставно.

Браво момци! Фламини во џеб си го стави Силва, одлично изигра. Ремзи мора да си среди реализацијата, повеќе од пола година промашува зицери. Многу полесно ќе биде кога и тој ќе се раздава голови. Тенки сме малку сега за овој период, да се надеваме на низа од победи сепак. [emoji1]

А шo требaше Ремзи дa нaпрaи ?
Имaше 2-3 грешки aмa речиси целa срединa сaм јa држеше зoштo Флaмини не знaеше дaли игрa дм или цб...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk
За вчерашниот меч, и скоро сите лоши нивни напади, првично гледај во Фламз, зошто покривањето на простор што го правеше позади беше Класа.

Добра утакмица, знам дека победивме и не треба да ги критукуваме ама јас морам малце.
Ремзи реализација има нула, такви грешки не смее да прави, сепак играме со најголемиот ривал за прво место и он ќе беше најголемиот кривец ако не победевме.
Венгер за Волкот викаше дека на утакмицата дефанзивно изиграл одлично, а според мене дефанзивно ептен беше слаб. Де Бруин се изнаигра на таа страна, јас мислам дека ако беше Санчез здрав,таму намаше да мрднат.
Белерин предходните 2-3 утакмици не беше на ниво, ама оваа ги искина не им даде воздух да земат ни на Коларов ни на Силва и Агуеро. Дефинитивно малиов е за големи утакмици, концентрацијата му беше на највисоко ниво.
Кембел е бавен ама сепак се изнатрча и стварно ептен се труди, заради дефанзивата според мене заслужува да игра пред Окс.
Фламини вчера беше ВИНО:icon_lol:

Вчера моментот што ме извади од такт беше кога Венгер рече дека Алексис имал set back. Аман бе аман, што прават тие наши доктори?? Како во Челзи не се повредуваат така како во Барса немаат такви работи, стварно нема зборови што можам да ги употребам за нашиот медицински тим.

Озил се лути, кога го вадат, а кутриот тој имал само еден тренинг пред натпреварот. Нареден меч да не беше со Сотон, ќе сакав да седи на клупа, ич к.р не ме боли за дали ќе го сруши рекордот на асистенции побитно ми е да е здрав цела сезона.

Е покрај победата имаше и нешто друго што ми се допадна, а тоа беше што чичо кажа дека има селектирано играчи и дека зимово нема да се штеди:aplauz:

Ајт сеа чао се читаме наредна утакмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom