Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Добра утакмица, знам дека победивме и не треба да ги критукуваме ама јас морам малце.
Ремзи реализација има нула, такви грешки не смее да прави, сепак играме со најголемиот ривал за прво место и он ќе беше најголемиот кривец ако не победевме.
Венгер за Волкот викаше дека на утакмицата дефанзивно изиграл одлично, а според мене дефанзивно ептен беше слаб. Де Бруин се изнаигра на таа страна, јас мислам дека ако беше Санчез здрав,таму намаше да мрднат.
Белерин предходните 2-3 утакмици не беше на ниво, ама оваа ги искина не им даде воздух да земат ни на Коларов ни на Силва и Агуеро. Дефинитивно малиов е за големи утакмици, концентрацијата му беше на највисоко ниво.
Кембел е бавен ама сепак се изнатрча и стварно ептен се труди, заради дефанзивата според мене заслужува да игра пред Окс.
Фламини вчера беше ВИНО:icon_lol:

Вчера моментот што ме извади од такт беше кога Венгер рече дека Алексис имал set back. Аман бе аман, што прават тие наши доктори?? Како во Челзи не се повредуваат така како во Барса немаат такви работи, стварно нема зборови што можам да ги употребам за нашиот медицински тим.

Озил се лути, кога го вадат, а кутриот тој имал само еден тренинг пред натпреварот. Нареден меч да не беше со Сотон, ќе сакав да седи на клупа, ич к.р не ме боли за дали ќе го сруши рекордот на асистенции побитно ми е да е здрав цела сезона.

Е покрај победата имаше и нешто друго што ми се допадна, а тоа беше што чичо кажа дека има селектирано играчи и дека зимово нема да се штеди:aplauz:

Ајт сеа чао се читаме наредна утакмица.

Не сретнав никаде вакво нешто. Од кај ова?

@Факе Имаше негде, незнам дали беше сајт, или беше транскрипта од тоа што има зборувано.

Most interceptions in the Premier League during 2015: Laurent Koscielny (118) Francis Coquelin (106) Jose Fonte (103) Ashley Williams (100)

Класична "Арсенал" победа вчера зошто да биде просто кога може да биде комплицирано. Ремзи ќе беше најголем кривец ако успеаа да изедначат на крај. Лошо е што ќе сме без Санчез овој згуснат период ( период што може или да те доближи до титулата или да те заебе па да се тресеш до последно коло).И уште поважно ако сакаме да ја потврдиме победата, мора да освоиме три бода наредна утакмица, која ќе биде подеднакво тешка ако не и потешка од оваа.

Ремзи зa лoшaтa реaлизaцијa мoже дa гo плукaме кoлку штo сaкaме, зaслужувa зa тoa, aмa супер изигрa вчерa не знaм oсвен реaлизaцијaтa штo мoже дa му се зaмери.
Пред дa пoчне дa ги дaвa гoлoвите Ремзи си беше Ремзи, глупи пoтези сo петa, лoши пaсoви, лoшo движење aмa вчерa имaше дoстa дoбрa игрa и дoбрo се рaзвивaa aкциите.
Дефaнзивнo беше oкеј, a oфaнзивнo беше неверoјaтен, влезе вo 3 100% шaнси.
Кoa ќе oздрaви Кaзoрлa aкo Ремзи си прoдoлжи вaкa дa игрa ќе биде тешкo дa се нaпрaви избoрoт зa пoчетнaтa пoстaвa. Јес дa Кaзoрлa си е супер и не мoже дa му се нaјде зaмеркa aмa кaкo шo кaжa некoј пoгoре, дa беше Кaзoрлa местo Ремзи вчерa немaше ни дa јa пoмирисa тoпкaтa у нaпaдoт, a не пa дa се нaјде вo 100% шaнси. Ремзи е нaјпрoдуктивен нa oвaa пoзицијa и не требa нa крилo дa се игрa зoштo тaму не знaе кaј терa.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Ремзи дефанзивно мора да се среди,а реализацијата ќе си дојде сама по себе. Чист пример дека не е за фалење и вчера за дефанзивната игра од него е голот на Сити. Погледнете го убаво движењето на Ремзи.Истото тоа што го забележав,а никој не го спомна овде го спомнаа и на мнф.

Igranje dijamant vo sredina dm coq cm aron i santi am ozil , napred theo i sanchez [emoji1] koga ke se opravi santi neli .. :)

Не верувам дека ќе смениме начин на игра, башка на овој начин се губи офанзивната игра на Белерин и Начо и + сите ќе се начукаат у средина.

Не верувам дека ќе смениме начин на игра, башка на овој начин се губи офанзивната игра на Белерин и Начо и + сите ќе се начукаат у средина.
Ne rekov deka ke smenime, muabetot mi bese koja bi bila formacijata za da mozeme da gi smestime aaron i santi vo sredina. Isto igravme lani vo gosti kaj city , so toa so ozil se vlecese na krilo. Jas pak mislam deka bi mozela da fukncionira ovaa taktika, posebno vo gosti , na kontri ke gi otvorime site.

Испаднаа шпекулации за Кокорин, и на лето ги имаше, демек во Јануар ќе се знаело Велбек колку точно ќе отсуствува, па ако го нема до крај на сезона можен бил трансфер на Кокорин.

Ху да фак ис Кокорин? Отпрвин помислив дека зафркавате за Кокелан.

Ху да фак ис Кокорин? Отпрвин помислив дека зафркавате за Кокелан.
Аршавин вол.2 :D
Како шо прочитав 6м евра ќе не кошта трансферот, ефтинија за греање клупа и ротација со Жиру.
Main position:
Centre Forward
Side position:
Secondary Striker
Left Wing
Contract until
30.06.2016

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom