Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Тооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

Колку ни значи Чех на голот не сте свесни. Секаков успех сезонава му го должиме нему.

Конечно и овие ги кршиме. Има уште време.

Кош влезе во серија со головите :vozbud:

Кембеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееел

Треба некој да го потсети Венгер дека во среда имаме утакмица со Баерн, нека направи барем некоја измена..

Мислам дека Кембел ќе ни биде новото откритие на сезоната. Уште да поработи на офанзивата и добри партии ќе имаме со него. Дефанзивните задачи си ги извршува на ниво. Ја има брзината и дриблингот, уште повеќе самодоверба да стекне(после голот сигурен сум дека ја доби) и сериозна конкуренција ќе биде на Ремзи/Окс.

Нека се множат победиве, одлично изработено второ полувреме. Имавме ептен многу среќа прво, Чех најдобар голман што некад заиграл за нас.
Али момент на натпреварот беше спасувањето на Белерин( иако беше свирнат офсајд) кога се збрца у стативата, ја мислев ташаците на статива ги остаи.

Само вакви да ги редиме, јас нареден натпревар ги гледам во живо
giphy.gif
giphy.gif
giphy.gif

Каква пожартвуваност, тоа се бара од играчи шо го преставуват Арсенал !
Нека му продолжат договорот оти ќе почнат да тропат на врата циганите ... :|
Мертесакер спор :D

И Леман не беше лош голман.
Гледајќи го првото полувреме мислев дека пак ќе нѐ здрви оној Гомис. Второ полувреме како нов тим да гледав. Главата на Жиру треба да се осигура од случаен потрес на мозокот :LOL: Само ме загрижува Санчез, ко да имаше само блесок и пак пад во формата.

Нека се множат победиве, одлично изработено второ полувреме. Имавме ептен многу среќа прво, Чех најдобар голман што некад заиграл за нас.
Али момент на натпреварот беше спасувањето на Белерин( иако беше свирнат офсајд) кога се збрца у стативата, ја мислев ташаците на статива ги остаи.

Само вакви да ги редиме, јас нареден натпревар ги гледам во живо
giphy.gif
giphy.gif
giphy.gif
ти кажав јас, без слики исто како да не си бил :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom