Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Па и Дебуши може крило да игра, го памтам од Лил, на почетокот крило играше.

Кокелан Фламини
Озил Санти Санчез
Жиру

Вака би играл јас.

Не требат никакви експерименти.Џоел никогаш не добил шанса,а верувам не добил зошто не е квалитетен.Еве му ја последната шанса да се покаже,сега ако не даде 100% од своите можности,да трча ко луд напред-назад,помош на бек,асистенција,гол,никогаш повеќе.

Кокелан Фламини
Озил Санти Санчез
Жиру

Вака би играл јас.
Озил според мене најпродуктивен е кога игра амф. Подобро би било Алексис-Озил-Санти, ама Венгер тешко дека ќе направи промена од Санти-Кокелан.

Мене највеќе ми се свиѓа Гибс да игра лево, Алексис десно ама не верувам да игра така Венгер.

Подобро Кембел да игра на десно крило па макар тоа значело и да ни биде „мртва“ десната страна него да праиме експерименти со Белерин па после да го кркаме. Вака бар дефанзивно би требало добро да бидеме покриени.

Алексис сака да влезе навнатре и да се намести на шут со десна, тоа му е една од подобрите работи, зашто би го угушиле тоа и би го стаиле десно?

12187709_921379601250119_1395008567673181285_n.jpg

Pleasure to wear the best ever number 10 at Arsenal's shirt! @officialdennisbergkamp thanks @stuart_photoafc for the pic!! #Legend#Noonebetter

Wilshere has yet to feature for Arsenal this campaign. The midfielder is currently recovering from a hairline crack in his left fibula. Еве бе што му е.

Има светско првенство во рагби таму. А и не би било лошо малку да поднаучат Озил, Санти и Санчез како да се туркаат и да останат поцврсти во дуели : )

Кокелин и Габриел се спремни за рагби :D[DOUBLEPOST=1446221395][/DOUBLEPOST]како можев да го заборавам и Фламини :D

Озил квотербек, Тео и Белерин ранинг бекови, а Кокето, Габриел и Фламини ќе гураат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom