Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Едино шо му замерувам на Венгер за поразов (да уште од сеа знам дека ќе биде пораз) е што ипак имаше првотимци у тимов, требаше место Чех да игра Мејси или конечно Илиев да го видиме, место Окс некое детиште, место Жиру исто детиште, едино како првотимец можеше Пер да остане.

Не ми е ни најмалце гајле за резултатот, само повредите ми се битни, слободно може да не излегуваат у второ полувреме, може ли некако одгодина да се отпишеме од играње на овој куп и нашето место неко го земе некој на кој стварнo му значи.

Не ми е ни најмалце гајле за резултатот, само повредите ми се битни, слободно може да не излегуваат у второ полувреме, може ли некако одгодина да се отпишеме од играње на овој куп и нашето место неко го земе некој на кој стварнo му значи.
Ко на пример челзи, зошто ко шо глеам со 8-9 првотимци играат :pos:

Гледам Коста го извадиле од Челзи, веројатно Шокрос му ги има скратено маките. Нека ги дотолчат до крај, сѐ да им исповредат и Чемпионшип да играат одгодина.

За нашите повреди ќе чекаме официјално, ама коментаторите спомнаа дека се превентивни замени и ништо сериозно, мали истегнувања на мускулите. Волкот се појавил на загревањето пред утакмицата ама Венгер одма го пратил да одмора и влезе воопшто незагреан.[DOUBLEPOST=1445980485][/DOUBLEPOST]Центрирањето на Кембел, играта на Дебуши:facepalm:
И после зошто не ги пуштале, ете сега знам зошто. Вториот состав не ни е ни за лига1.

Последно уредено:
Ивоби, Кембел, Камара, Бенасер... то све на позајмица или на продажба. Неоткриени анти-таленти.

Ова не ни беше втор тим туку трет и младинци. Подобриот дел од младите се на позајмици.

Ебате ќе немаме напад за со Свонси, може ли толку да сме ебани со тие повреди.

Саного треба да го вратиме од позајмица, може и новиот Кокелан ќе излезе. :D

Какво враќање на Саного бе, не може да фати место кај Ајакс Јонг, поарно Акпом.

Не ми се верува колку мизерна партија одиграа Чемберс, Дебуши и Кембел :facepalm: Уште па и за бек-ап опции ги сметавме.:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom