Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
12190806_895261047218744_5398970971068315358_n.jpg
За Вилшер пишале leg - нога (не знаат ни они више што е проблемот па ја пишале цела нога)

Нели беше на операција некоја пред месец дена?
незнам стварно, изгубив траг со повредиве на Вилшер, веќе незнам ни кога се повреди ни како (не ми ни текнува )

Јас највеќе би сакал Белерин да го играме како крило, али да имавме асален десен бек. Вака исто ми е, ни во Дебуши ни во Кембел немам доверба. Не е можно колку многу пропадна Дебуши. Со игрите и со пожртвуваноста по неговото доаѓање во Арсенал почнуваше да ми станува омилен играч, а моментално Џенкинсон ми делува како Кафу во споредба со него.

На репрезентации нешто мислам дека беше.
Ден-два пред Емирати куп.

Иначе,ептен без зафатен,дури ни утакмицата не ја гледав.Фала богу сме аут од купов,требаше порано,но заради ривалството со Тотенхем Фламини решаваше.Венгер не сум го видел насмеан да оди да честита пораз,што само по себе кажува колку значаен беше натпреварот.Окс и Волкот повредени,у пичку матер.Отсуството на Волкот каде каде повеќе ќе се осети поради тоа што нема прилагодување,противник,тактика за напаѓачката опција.Сега е само Жиру,по 90мин во следните натпревари.
Еве му шанса на Кембел да се покаже,а чисто сумњам дека ќе не изненади позитивно.
И без повреди гостувањето кај Свонси ќе ни беше тешко,сега со повредите уште потешко.
Дефинитивно ни следат 3-4 интересни недели,полни со нервози.
Идеме степ бај степ,сабота 16:00 часот,да ебеме Велшки пички.

Аууу,ова не го знаев:pos::pos::pos::pos::pos: .Покрај стадионот,Лондон Колни-тренинг центарот на Арсенал е изграден од трансферот на Анелка у Рела и тренинг центарот коштал 10 милиони.:pos::pos::pos::pos::pos: :cuc::cuc::cuc::cuc:
Чичо опасен,може да го викнам кога ќе се спремам за женувачка да ми изгради куќа.:D

Последно уредено:
Сакам Кембел да го видам против Свонси само за Фламини да не мора да го гледам.

Иначе исто добра опција која се спомнува на интернет е Гибс лево крило, Санчез десно крило. Гибс играше лево крило за младинците, а понекогаш игра и за сениорите кога чуваме резултат, како со Евертон при крај.

Тоа всушност и не е толку лоша идеја, и опцијата Дебуши бек, Белерин крило ќе беше добра, да не беше Дебуши толку паднат во форма, не знам што му се дешава, кога беше у Њукасл играше пред Сања во француската репрезентација, кога дојде кај нас на почетокот пред првата повреда беше еден од подобрите и константни дефанзивци во тимот.

А иде Европско првенство, место да се труди со сите сили да избори минутажа за да биде во тимот, он пропаѓа скроз.

Убаво е што ние така си пишуваме, ама не е баш лесно психички да се вратиш од низа повреди. Дебуши одигра две партии и се повреди, па се врати и пак се повреди. Сега тоа што го гледавме можеби беше и психички пад повеќе затоа што Венгер не му дава шанса со првиот тим туку го збута со тинејџери кои не знаат да трчаат. Јас сѐ уште верувам дека Дебуши може повторно да се врати ако му се дозволи да одигра две-три утакмици во прва постава.
Лани Волкот кога го пуштија прв пат бегаше од топка и страв му беше да трча поради тие психички бариери после низа повреди и долги отсуства.

Тоа е. Стана јасно дека нема да го мрда Санти од средина уште по утакмицата со Вест Хем. Еве му шанса на Кембел, сега ако не ја искористи, неговиот неуспех во Арсенал ќе биде само негова кривица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom