Na današnji dan prije 19 godina u Arsenal je došao neponovljivi Arsene Wenger!
Ja sam još uvijek jedan od onih koji ga podupire zato želim reći par riječi što trenutno mislim i zašto smatram da treba ostati na klupi bar do kraja ugovora.
Naime Arsene je veliki trener, trener koji stvara igrače, i te filozofije se drži i sada.
On je mogao u prijelaznom roku sigurno dovesti Cavanija (29 godina), Jackson Martineza (29 godina) , Benzemu (27 godina), ali razmislite što bi s tim igračima bilo za 2-3 godina, oni bi svi već bili u 30-tima i njihova bi forma bila puno slabija nego danas.
Ono što Wenger radi on stvara momčad koja će za 2-3 godine harat Europom.
Pogledajte samo kako Walcott igra u zadnje vrijeme (koji bi vrlo vjerovatno bio zapostavljen da je došao netko novi), onda Coq, a tu su još Ramsey, Wilshere, Ox, Sanchez, Bellerin i ostala ekipa.
Stoperi Gabriel i Chambers će bit odličan par kroz nekoliko godina.
Vjerovatno će tada Wenger i otići ća, i kad dođe novi trener koji bude osvajao trofeje s Arsenalom bit će podizan u nebesa, no sve zbog ovog čovjeka ovdje, jer on je napravio momčad koja je sposobna osvajat trofeje.
Arsene nije Arsenal, ali Arsenal je velik zbog Arsenea!
I želim iskoristiti priliku i reći PROFESORI HVALA TI NA SVEMU ZBOG ONOGA ŠTO JE BILO I ZBOG ONOGA ŠTO ĆE TEK BITI!
80% и ова е мојот став,со корекција посебно во делот за Бензема.Ако имаа прилика,Бензема мораше да се зема.
Во последно време се појавија многу анти-Венгер.Кој е уште со Венгер,го поддржува 100%?