Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Натпреварот беше изедначен, сличен на тој од Комјунити Шилдот,тогаш разликата ја направи Окс а денес судијата.

Аватарот иначе ептен ти одговара со денешнава сутуација со Габриел :)

Со оглед на критерумите на судење, Косиелни ќе добиеше црвен за глума ако паднеше од ударите на Коста, но да, нема некоја плачипичка во тимот што знае да глуми и да добива од судии, дали е тоа добро или лошо не знам.

Види не е тоа плачипичка, Кошчелни доби удар во глава, само падни и тоа е тоа. Не сакам некој како Коста што ќе дајва и глуми секој натпревар, ама кога играш против него, биди како него. Никогаш незнаеме да изнудиме црвен картон од играч кој веќе има жолт.[DOUBLEPOST=1442674928][/DOUBLEPOST]
Натпреварот беше изедначен, сличен на тој од Комјунити Шилдот,тогаш разликата ја направи Окс а денес судијата.

Точно, имаа може мала доминација Челзи затоа што ја контролираа топката после 20та минута ама немаа ниту една чиста шанса само удари од далечина. Да останевме 11 на 11 све можеше да се случи, да не зборам пак ако бевме ние со играч повеќе.[DOUBLEPOST=1442675029][/DOUBLEPOST]
Аватарот иначе ептен ти одговара со денешнава сутуација со Габриел :)

Ех, да беа на пример Кион, Лоран, Виера и Адамс денес ќе го изедеа Коста. Тоа е тоа што му фали на тимов, Габриел му покажува муда другиве гледаат од страна.
Џек да беше на терен денес ќе јадеше и он црвен.

Ама ке налета Коста на некој Рој Кин ви гарантирам.

Прв реален коментар за натпреварот,ама пореален неможеш да најдеш.Свака част,друже.

Можеби згрешив со постот кога ја искритукував одлуката на Венгер за да го повлече Кокелан, но како експерт требал да ги советува играчите да не подлегнуваат на провокации. Мора да воспостави дисциплина, ова е втор натпревар по ред што правиме непотребен црвен. Ех само Габриел да изреагираше смирено како Косчелни друг ќе беше муабетот...Ако има правда ќе добие неколку мечеви казна гнидава,но тоа не го менува фактот дека поради грешка на судијата сме изгубиле бод. Само се надевам нема долго да трае повредата на Кокелан, потребен ќе ни биде периодот што следува.

А знaе некoј зoштo Гaбриел дoби директен црвен ?
Шo тoлку нaпрaви зa дa дoбие директен црвен ?

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

А знaе некoј зoштo Гaбриел дoби директен црвен ?
Шo тoлку нaпрaви зa дa дoбие директен црвен ?

Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Со пета го згази Коста, според мене заслужен црвен, но да го исклучеше на време Коста немаше да дојде до ова.

Е мили мои,затоа Вилшер фали,затоа и го викаме future captain. Само нека си ги бути во газ повредите.

Денеска се виде колку им е потребен КАПИТЕН во правата смисла на зборот , а не пички ко Казорла,Мертесакер итн.

Ја би на Кокелан !

Немој бе не го бранете Венгер, ќе му ебам старото дртало, поминат му е рокот веќе.
Ова денес беше капак на се што се случуваше последниве два месеца.

Ја би го ставил Габри капитен без размислување. Барем има муда човекот. Тоа што Костадин е гнасна пичка што само знае да провоцира и судиите секогаш му наседнуваат е друга работа. Од цел тим само Габри и Кок се цврсти играчи.

Za na dva mecha da dobiesh tri crveni kartoni, ne znam koj treba da bidi kriv Fake brat. Ako mislish deka ne e taka slobodno isklucisigo internetot. Sezonava nemame nitu tronka disciplina, a dosega bogami nitu ednas ne pogodi izmena.

Ama nov ni e stadionot. Ushte nekoja godina. I toj decenija napraj, ne e najnov.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom