Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Па не знам баш дали Ремзи има загарантирано место.
Ако се врати за Палас Санчез тогаш местото на Ремзи ич не е загарантирано. Лани Казорла играше мислам неколку утакмици б2б и добро се снајде, така да ете го он место Ремзи, во средина Озил, лево Санчез, десно Окс/Волкот.

И со овие играчи освен на Кок, на никој друг не му е загарантирано местото. Сеа дека ако го имавме здрав Џек дека конкуренцијата ќе беше поголема, е точно ама и онака Џек лани и сезоната пред тоа не ни беше некој фактор во играта и беше повеќе повреден него шо играше, така да не ни прави некоја голема разлика. Тешки овие шо треба секоја недела да играат нека се здрави, па Џек, Росицки, Фламини и таквите ко нив нека се повредуваат.
Санчез нема да е фит за против Палас.Не ли го виде каков беше против В.Хем,Венгер рече дека му требаат десет дена што значи до Ливерпул.Истиот тим ке игра против Палас што играше против В.Хем,можда Волкот место Жиру.
Башка не ли виде дека против Палас немаше кој да направи разлика од клупа.На тоа мртвило каква разлика можеа да направат Џек и Росицки со енергијата што ја внесуваат.И не ми се верува дека Росицки и Џек ги стави во ист кош со Фламини.

По заминувањето на Кембел, сигурно се отвара простор за големо име во нападот. Значи не е луд стариот така лесно да се ослободи од сите крила кои исто така покриваат повеќе позиции во нападот. Ќе го зачуваше барем Подолски, како одличен играч од клупа. Саного исто така (не е докажан,но се виде неговото влегување од клупа на ланското финале).

Ороспијава имала инсајдерски информации од Реал дека Бензема ќе идел во Арсенал, дури и се кладеше дека ако не дошол Бензема до 29ти Август ќе била "Punished".

Ороспијава имала инсајдерски информации од Реал дека Бензема ќе идел во Арсенал, дури и се кладеше дека ако не дошол Бензема до 29ти Август ќе била "Punished".

Mojot nema da stigni, ama ako ja fati Makelele...

Ја се пријавувам за доброволец, да бидам тој што ќе ја punished оваа се жртвувам за тимот :D

Џaбе се пријaвувaме ние, гaрaнт Жиру швaлерoт уште пред време јa имa oвaa кaзнетo :D

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Исти позиции игра со Санчез и Озил (крила и плеј). Овој нема шанси да го пазариме. Да го немавме Санчез ќе поверував во шпекулациите.

Абе нели секoгaш сo Дрaкслер oстaнувa oтвoренa пoзицијaтa дa биде "преoбрaзен" вo нaпaѓaч, aмa дoстa е више сo Дрaкслер 3-4 преoдни рoкoви више гo купувaме...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Исти позиции игра со Санчез и Озил (крила и плеј). Овој нема шанси да го пазариме. Да го немавме Санчез ќе поверував во шпекулациите.
Bash nego ima shansa da go pazarime poso znaeme kolku ljubit Venger igraci so mozet da igret na pojke pozicii :D. Aku neame asalen shpic i bekap za Kok, nikogas dosta od ofanzivni igraci :D

Има шпекулација за играч од Реал, ама не е Бензема, туку Чаршиев.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom