Фан Клуб: Арсенал

T

Todd Solondz

Гостин
Па не знам баш дали Ремзи има загарантирано место.
Ако се врати за Палас Санчез тогаш местото на Ремзи ич не е загарантирано. Лани Казорла играше мислам неколку утакмици б2б и добро се снајде, така да ете го он место Ремзи, во средина Озил, лево Санчез, десно Окс/Волкот.

И со овие играчи освен на Кок, на никој друг не му е загарантирано местото. Сеа дека ако го имавме здрав Џек дека конкуренцијата ќе беше поголема, е точно ама и онака Џек лани и сезоната пред тоа не ни беше некој фактор во играта и беше повеќе повреден него шо играше, така да не ни прави некоја голема разлика. Тешки овие шо треба секоја недела да играат нека се здрави, па Џек, Росицки, Фламини и таквите ко нив нека се повредуваат.
Санчез нема да е фит за против Палас.Не ли го виде каков беше против В.Хем,Венгер рече дека му требаат десет дена што значи до Ливерпул.Истиот тим ке игра против Палас што играше против В.Хем,можда Волкот место Жиру.
Башка не ли виде дека против Палас немаше кој да направи разлика од клупа.На тоа мртвило каква разлика можеа да направат Џек и Росицки со енергијата што ја внесуваат.И не ми се верува дека Росицки и Џек ги стави во ист кош со Фламини.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
По заминувањето на Кембел, сигурно се отвара простор за големо име во нападот. Значи не е луд стариот така лесно да се ослободи од сите крила кои исто така покриваат повеќе позиции во нападот. Ќе го зачуваше барем Подолски, како одличен играч од клупа. Саного исто така (не е докажан,но се виде неговото влегување од клупа на ланското финале).

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.384
Поени од реакции
12.813
Ороспијава имала инсајдерски информации од Реал дека Бензема ќе идел во Арсенал, дури и се кладеше дека ако не дошол Бензема до 29ти Август ќе била "Punished".

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ороспијава имала инсајдерски информации од Реал дека Бензема ќе идел во Арсенал, дури и се кладеше дека ако не дошол Бензема до 29ти Август ќе била "Punished".
Mojot nema da stigni, ama ako ja fati Makelele...

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Ја се пријавувам за доброволец, да бидам тој што ќе ја punished оваа се жртвувам за тимот :D

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Џaбе се пријaвувaме ние, гaрaнт Жиру швaлерoт уште пред време јa имa oвaa кaзнетo :D

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Исти позиции игра со Санчез и Озил (крила и плеј). Овој нема шанси да го пазариме. Да го немавме Санчез ќе поверував во шпекулациите.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Абе нели секoгaш сo Дрaкслер oстaнувa oтвoренa пoзицијaтa дa биде "преoбрaзен" вo нaпaѓaч, aмa дoстa е више сo Дрaкслер 3-4 преoдни рoкoви више гo купувaме...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.450
Поени од реакции
6.138
Исти позиции игра со Санчез и Озил (крила и плеј). Овој нема шанси да го пазариме. Да го немавме Санчез ќе поверував во шпекулациите.
Bash nego ima shansa da go pazarime poso znaeme kolku ljubit Venger igraci so mozet da igret na pojke pozicii :D. Aku neame asalen shpic i bekap za Kok, nikogas dosta od ofanzivni igraci :D

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.384
Поени од реакции
12.813
Има шпекулација за играч од Реал, ама не е Бензема, туку Чаршиев.

Kajgana Shop

На врв Bottom