Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Венгер пред почетокот на трансфер периодот рече дека имал 3 класа голманиСпоред логиката на Венгер сме добро покриени во нападот и немаме потреба од појачување. Ќе каже дека ги имаме Велбек,Волкот и исто така Санчез, Кембел и Озил кои можат да ја покријат таа позиција.[DOUBLEPOST=1438863895][/DOUBLEPOST]Гнабри на позајмица во ВБА.
Како бе Озил може да ја покрие таа позиција???Според логиката на Венгер сме добро покриени во нападот и немаме потреба од појачување. Ќе каже дека ги имаме Велбек,Волкот и исто така Санчез, Кембел и Озил кои можат да ја покријат таа позиција.[DOUBLEPOST=1438863895][/DOUBLEPOST]Гнабри на позајмица во ВБА.
Е како де, и јас тоа се прашувам. Прашај го Венгер.Како бе Озил може да ја покрие таа позиција???
А кај рекол Венгер дека Озил може да ја покрие таа позиција?Е како де, и јас тоа се прашувам. Прашај го Венгер.![]()
не сум буквалиста бе, смешно ми е како бе може Озил да биде покритие на шпиц позцијата, Озил бе алооо!аман не биди буквалиста до толку
Муабетот му беше, ако сфатив добро, дека Венгер е толку инает што би кажал дека Озил може да покрие за напаѓач само за да не купи засилување.не сум буквалиста бе, смешно ми е како бе може Озил да биде покритие на шпиц позцијата, Озил бе алооо!