Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
David Ornstein @bbcsport_david 26m26 minutes ago

Wilshere has hairline fracture to right ankle after heavy tackle in training Sat. Small bone crack, no surgery needed, roughy 6-8 weeks #AFC
Добро у пм бар нема да го пратат на операција пак ... Али пак на 2 месеца го губиме ...

Тие два ќе се направат 3 и ете го Боксинг Деј. То е то. Мора да купиме бар уште еден фудбалер.

Мене повеќе ме секира нападот отколку средината и повредава на Џек.

Неаме замена за Жиру

Според логиката на Венгер сме добро покриени во нападот и немаме потреба од појачување. Ќе каже дека ги имаме Велбек,Волкот и исто така Санчез, Кембел и Озил кои можат да ја покријат таа позиција.[DOUBLEPOST=1438863895][/DOUBLEPOST]Гнабри на позајмица во ВБА.

Последно уредено:
Колку што разбрав Габриел му ебал мамето на Вилшер.

Според логиката на Венгер сме добро покриени во нападот и немаме потреба од појачување. Ќе каже дека ги имаме Велбек,Волкот и исто така Санчез, Кембел и Озил кои можат да ја покријат таа позиција.[DOUBLEPOST=1438863895][/DOUBLEPOST]Гнабри на позајмица во ВБА.
Венгер пред почетокот на трансфер периодот рече дека имал 3 класа голмани :D
http://www.arsenal.com/news/news-archive/20150806/team-news-welbeck-rosicky-and-alexis
Алексис :aplauz:
http://www.arsenal.com/news/news-archive/20150805/arsenal-welcomes-duchamp-london
11234859_625724267530838_1277216136711246048_n.jpg

Последно уредено:
Како бе Озил може да ја покрие таа позиција???

аман не биди буквалиста до толку

нема везе наброја само играчи за да се долови поентата, нема кажано Венгер дека Озил може да игра шпиц :D

не сум буквалиста бе, смешно ми е како бе може Озил да биде покритие на шпиц позцијата, Озил бе алооо!
Муабетот му беше, ако сфатив добро, дека Венгер е толку инает што би кажал дека Озил може да покрие за напаѓач само за да не купи засилување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom