Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Читам шо пишувате за Жиру и се запрашувам дали воопшто вие ги гледате Арсенал сезонава?

Ќе го пцуеме сите Жиру кога ќе се премори. Материјал за прв тим е,но без замена е исто така. Велбек не го сметам за негова соодветна замена. Сигурно и Анри сакаше ова да го каже.

Gledame, ama i Anri gleda.Da ne se pravime pogolemi poznavaci od Kralot.

Па преку к*р искрено ако гледа и Анри , пред една недела он самиот кажа за Жиру шо мисли. Или зависи до утакмицата како игра Жури и он ќе мењава мислења.

Точно е дека треба да се купува ама јас не се сложувам во целост со Анри.
Мислам дека сега одбраната ни е добра,во однос на централните дефанзивци.
Ги имаме Пер,Кош,Паулиста и Чејмберс.Плус на оваа позиција може да игра и Монреал.
Е сега ако се купува нешто од одбрана според мене треба Голман,бидејки не сум сигурен ни во Оспина ни во Шчезни.Исто така лев бек.Моја желба за лев бек е овој од Волзбург Родригез.Изгледав неколку клипчиња на youtube машина е човекот.
Во срединиот ред треба да се купи само еден дмф играч по можност Шнајдерлин или Кондогобиа.
За нападот треба да се купи некој подвижен напаѓач и тоа е тоа.

Играчи кои јас сакам да го напуштат тимот се: Фламини,Артета,Диаби,Волкот/Велбек,Оспина/Счезни,Гнабри да се прати на позајмица.

+Џенкинсон да се продаде,Подолски исто така,Кембел.Од овие да се извадат 15м и со ослободувањето на платите на овие горе,дефинитивно ке имаме пари да донесеме квалитетни играчи со кои ке бидеме фаворити за титулата.

На трансфер пазарот очекувам Сити да се изнафрлаат пари,Манчестер исто така а Челзи мислам дека до година нема да бидат ништо посебно(но Мурињо е Мурињо).

Ајде јако до крај и да се освои Фа-куп па летоска ке биде друга песна.

Точно е дека треба да се купува ама јас не се сложувам во целост со Анри.
Мислам дека сега одбраната ни е добра,во однос на централните дефанзивци.
Ги имаме Пер,Кош,Паулиста и Чејмберс.Плус на оваа позиција може да игра и Монреал.
Е сега ако се купува нешто од одбрана според мене треба Голман,бидејки не сум сигурен ни во Оспина ни во Шчезни.Исто така лев бек.Моја желба за лев бек е овој од Волзбург Родригез.Изгледав неколку клипчиња на youtube машина е човекот.
Во срединиот ред треба да се купи само еден дмф играч по можност Шнајдерлин или Кондогобиа.
За нападот треба да се купи некој подвижен напаѓач и тоа е тоа.

Играчи кои јас сакам да го напуштат тимот се: Фламини,Артета,Диаби,Волкот/Велбек,Оспина/Счезни,Гнабри да се прати на позајмица.

+Џенкинсон да се продаде,Подолски исто така,Кембел.Од овие да се извадат 15м и со ослободувањето на платите на овие горе,дефинитивно ке имаме пари да донесеме квалитетни играчи со кои ке бидеме фаворити за титулата.

На трансфер пазарот очекувам Сити да се изнафрлаат пари,Манчестер исто така а Челзи мислам дека до година нема да бидат ништо посебно(но Мурињо е Мурињо).

Ајде јако до крај и да се освои Фа-куп па летоска ке биде друга песна.

Abe i letovo trebashe da bide druga pesna, ama ostana istoto CD. Si mislam deka treba da se smeni CD-to. :)

Од одбраната ништо нема да се менува, 100% сум сигурен. Ќе се бара сигурно квалитетен ДМ за конкуренција на Кокелан. За голман исто така би требало да бидеме активни. Барем секоја година почнавме со по некој бомбастичен трансфер,АМ па крило па сега на ред е напаѓач! Но познавајќи го Венгер, тешко дека ќе менува нешто во нападот. :D

Glaven akcent kje se stavi na Wilshere i na Walcott koi shto mislam deka kje si zaminat od Arsenal. Ne znam, taka osekjam.

Волкот голема веројатност да замине, а Вилшир нема шанси, остајте ги шпекулациите што кружат деновиве, нема шасни Венгер да го продаде Вилшир, ниту му требаат пари, ниту клубот има потреба да губи хоумгроун играчи.

Џенко ќе го изгубиме поради тинејџерите :place::place:

Јас мислам дека треба да се земе напаѓач за конкуренција на Жиру и ДМ за конкуренција на Кок.Би сакал и Хумелс да го земеме во трампа кеш+Мертесакер ама тоа нема да се случи.[DOUBLEPOST=1430251624][/DOUBLEPOST]И Чех.:)

Последно уредено од модератор:
Нели капитените ни заминуваат (освен лани) а последно Мертезакер ни е капитен нели? И што бидна со артета знам беше повреден ама нели се комплетиравме. И иако Кок е прва постава но ни на клупа го немам видено.[DOUBLEPOST=1430253725][/DOUBLEPOST]Али само колку ми иде смешно кога ќе ми текно колкумина го бараа тука балотели и дрва и камења фрлаа по Венгер за тоа што не го купи :pos:

Последно уредено:
Ама ич не треба да се продаде Вилшер.

Нели капитените ни заминуваат (освен лани) а последно Мертезакер ни е капитен нели? И што бидна со артета знам беше повреден ама нели се комплетиравме. И иако Кок е прва постава но ни на клупа го немам видено.[DOUBLEPOST=1430253725][/DOUBLEPOST]Али само колку ми иде смешно кога ќе ми текно колкумина го бараа тука балотели и дрва и камења фрлаа по Венгер за тоа што не го купи :pos:

Не баравме Балотели. Баравме напаѓач, бидејќи уште во август го изгубивме Жиру. Не знам само шо е смешно тоа. Балотели беше најреална опција до последен ден. Не мораше Балотели. Го сакавме и Суарез и Фалкао и сите кои беа во опција на последниот ден од преодниот рок. Тогаш не можиш да кажуваш не реални желби. Бало и Фалкао беа опција, а Велбек беше алтернатива. Се сеќавам на еден час до крајот Фалкао беше најблиску до нас, но сепак замина во Јунајтед.

Сепак, летово очекувам минимум 2ца нови фудбалери и задржување на Волкот и Вилшир. Зарем би имало посовршен партнер во нападот Жиру во името на Тео ? Сите бараме таков тип на напаѓач, а го имаме во тимот. Замената за Жиру е и ќе биди Волкот заедно со Велбек. Во тој случај ќе трпи средниот ред и еден од Озил/Казорла ќе биде на клупа. Инаку, не гледам како Ремзи би седнал на клупа за да игра Џек. Во последните 5 меча Ремзи е феноменален. Ја совлада позицијата до максимум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom